Chaotic Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mam problem.Zainstalowałem parę statków z XTM w stoczniach pojawiły się od razu ale żeby gdzieś sobie latały ot tak to ich nie ma. Czy trzeba poczekać aby się pojawiły? Szukałem ich też mapą Skorpa"Find ships in galaxy" ale niema tam ich ani M3 ani M7 pusto tylko te z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jak i w jakim formacie je instalowałeś?Jeśli jako .spk dodałeś pojedyncze statki do gry, to nie ma szans aby latały używane przez NPC. Statki takie są tylko do kupienia w stoczniach dla gracza. Jeśli chcesz zobaczyć statki z XTM-a w użyciu przez pilotów NPC, zainstaluj XTM-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaotic Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Najpierw je wyciągnąłem z moda a potem zainstalowałem jako .xsp przez Plugina cycrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 W dniu 5.08.2011 o 18:26, Chaotic napisał:Najpierw je wyciągnąłem z moda a potem zainstalowałem jako .xsp przez Plugina cycrowaCzyli na jedno wychodzi. Zobacz do mojego poprzedniego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaotic Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Z ciekawości uruchomiłem nową grę i jakoś pojawiła się Kea i Skate ale M7 już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wszystko zależy od pliku Jobs. Cześć statków jakie pojawiają się w grze nie ma sprecyzowanego modelu tylko klasę (np. M3), wtedy NPC będą używać wszystkich dostępnych w grze modeli statków tej klasy, w tym dodanych.Również edytując statek w formacie .spk, można zdefiniować czy mają go używać piloci NPC.Niemniej jednak polecałbym instalację XTM-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi