Eradorius Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam wszystkich użytkowników, to mój pierwszy post i oczywiście będę się w nim zwracał się o pomoc 1. Ściągnąłem sobie z strony Cycrowa (ziemskiego Odyna) i dodałem oryginalny opis z gry: "Odyn to główna klasa krążowników liniowych Ziemskiej Floty Kosmicznej, wyposażona w zaawansowane uzbrojenie i hangary myśliwców. Okręt ten zarojektowano jako ruchomą bazę działań Ziemskiej Floty Kosmicznej w obrębie Układu Słonecznego.". W grze skróciło się to do "Odyn to gwnya klasa krownikw", czy może wie ktos jak to poprawić?2. Jeśli zmienię ustawienia statku (np. zmienię obsługiwaną broń), to czy da się podmienić statek tak by nie dodawać kolejnego (w grze na savie mam ten statek i chciałbym by pojawiła się możliwość obsługi dodatkowej broni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ad 1Zmień język na polski w ustawieniach statku (4B)Ad 2Możesz wyedytować statek który masz już w posiadaniu. Jak chcesz zmienić broń której może używać ten statek, ściągnij X3 Editor ze strony www. doubleshadow.wz.cz i znajdz (za pomocą X3 Editora) ten statek w ostatnim pliku cat/dat w katalogu głównym gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Chodzi o zakładkę Text? Bo jeśli tak to wpis wygląga tak: Language 48, Ship name Odyn, Description w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nie, musisz kliknąć configure ship na pasku narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 - Tak to u mnie wygląda, w obydwóch oknach jest 48EDIT IVRozwiązałem to , jest opcja: "Use existing text ID" , dla Odyna w X3 edytorze wynosi 6941, efekt: opisy itp. działa tak jak oryginalny Odyn.Dziękuje panowie za całą pomoc jaką mi okazaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a mam pytanie czy w Odynie dodanym z stronki Cycrowa a nie z XTM można dokować ?? no ja mam Odynka z XTM i tam dokować niemożna pomimo że ma hangary i to spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tak można, również TS i M6/7 (2 sloty pod silnikami). Ja "lekko " zmodyfikowałem jego statystyki bo nie są takie same jak wersji oryginalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 hm .... to trza się zastanowić nad podmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 to może dodasz tego Odyna na LeWaR'owskiego Mamuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Poszłooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi