Sorkvild Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zainstalowalem sobie ten skypt http://xudb.pl/topic/8-x3-spolszczenia-do-skrypt-w/ (#poz. nr. 24) Urzadzenie maskujace. Zrobilem jak pisalo w readme przeniesc 2 pliki do folderu scripts w grze i jeden plik z tlumaczeniem do folderu t. Teraz chcialbym usunac ten skrypt bo jest to zdecydowanie nietrafiony pomysl, urzywanie tego. Zbyt duze ulatwienia, pozatym AI po pewnym czasie sie blokuje i stoi w miejscu. Aby odinstalowac wszedlem do edytora skryptow w grze i odszukalem pliki, ktore wczesniej dodalem po czym nacinalem delete by usunac kazden z nich. Zapisalem gre i wyszedlem z gry. W folderze scripts juz nie bylo tych skryptow. Za to jak wczytalem gre wciaz moglem kupic urzadzenie maskujace. Nie mam zielonego pojecia jak sie tego teraz pozbyc, a lubie miec porzadek w grze by nie pojawialy sie zadne komplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 i teraz masz dwa wyjscia zaczac gre od nowa albo poszukac seve z przed doinstalowania tego skryptu to wszystko co ja moge poradzic ale moze ktos z naszych expertow bedzie mial inny pomysl ???a zapomnialam dziendoberek z pozdrowieniami Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 A plik z tłumaczeniem usunąłeś z katalogu t?//EDIT: głupoty piszę. Usunięcie pliku z tłumaczeniem nic nie da. Może trzeba było najpierw urządzenie wyłączyć w Rozgrywka/Ustawienia sztucznej inteligencji, a potem dopiero usunąc skrypt Instalerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tak, oczywiscie usunalem pliki tlumaczen. Probowalem tez tak: spakowalem ten skypt do .spk i zainstalowalem plugin managerem, a potem odinstalowalem i skasowalem. Niestety dalej jest to samo, towar dalej jest dostpny pomimo tego ze pliki zostaly usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jeżeli nie masz save sprzed zainstalowania skryptu nic nie zrobisz. Odinstalowanie skryptu nie spowoduje usunięcią elementów, które już zaistniały w grze (chyba, że wyłączysz dany skrypt w ustawieniach AI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Kaszana jednym slowem. A co myslicie, ze gdybym przeinstalowal gre i wczytal ostatni stan gry. Czy to poskutkowaloby usunieciem tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie pozostaje mnie nic innego jak udawac ze tego nie ma:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam Z tego co mi wiadomo to istnieje dodatek do tego skrypty umożliwiającu odinstalowanie go tylko trzeba dorzucić jakieś dodatkowe skrypty ... które kasują wszelki ślad po urzadzeniu maskującym... ale na sto procent pewny nie jestem gdyż tylko przeglądłem zawartość spk i nie instalowałem tego (bo po co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi