Yossarian Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Hej,Udało mi się właśnie dorwać bardzo fajnego kombosa Defend Position + Xenon Patrol w Grand Exchange. Niestety, po rozwaleniu floty za 50M zadanie z patrolem się zakończyło, a Defend Position wskazuje mi sektor Xenon Core. Czy ktoś zna sposób zniwelowania tego buga bez tracenia kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Musisz chwilę poczekać aż gra uzna że sektor jest czysty. Problem polega na tym że okręt/myśliwiec wskazywany przez znacznik misji uciekł ci do sąsiedniego sektora. U mnie zazwyczaj właśnie pomaga odczekanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Problem w tym, że wskazywana pozycja była odległa o aż dwie bramy... Kilkanaście minut na SETA 1000% też nie pomogło. Ostatecznie wysłałem do tego sektora Osakę i pomogło - nawet wliczył mi te strącenia do zapłaty za misję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi