Yossarian Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Hej,Udało mi się właśnie dorwać bardzo fajnego kombosa Defend Position + Xenon Patrol w Grand Exchange. Niestety, po rozwaleniu floty za 50M zadanie z patrolem się zakończyło, a Defend Position wskazuje mi sektor Xenon Core. Czy ktoś zna sposób zniwelowania tego buga bez tracenia kasy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manigx Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Musisz chwilę poczekać aż gra uzna że sektor jest czysty. Problem polega na tym że okręt/myśliwiec wskazywany przez znacznik misji uciekł ci do sąsiedniego sektora. U mnie zazwyczaj właśnie pomaga odczekanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yossarian Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Problem w tym, że wskazywana pozycja była odległa o aż dwie bramy... Kilkanaście minut na SETA 1000% też nie pomogło. Ostatecznie wysłałem do tego sektora Osakę i pomogło - nawet wliczył mi te strącenia do zapłaty za misję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts