Sparhawk Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Pomocy!!! Mam problem z przejmowaniem statkow. Nie wiem juz co robic. Gram fabule, latam pogromca. Pomijam juz to ze pilot wyskoczy moze raz na 15 statkow, ale nie moge go przejac... Podlatuje do niego na 20 metrow wyskakuje podlatuje jak najblizej (ok 14 m) i... nic. Cos nie tak robie czy musze przeinstalowac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 A wybierasz opcję przejmij? Nic o tym w swoim poście nie piszesz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 W dniu 22.07.2011 o 12:42, Sparhawk napisał:Pomocy!!! Mam problem z przejmowaniem statkow. Nie wiem juz co robic. Gram fabule, latam pogromca. Pomijam juz to ze pilot wyskoczy moze raz na 15 statkow, ale nie moge go przejac... Podlatuje do niego na 20 metrow wyskakuje podlatuje jak najblizej (ok 14 m) i... nic. Cos nie tak robie czy musze przeinstalowac???Raz na 15 statków. To i tak dużo, jeśli grasz w czystą grę, bez skryptu BSE.Aby przejąć musisz albo wysiąść w skafandrze i podlecieć na mniej niż 50m do statku, albo zakupić u piratów Wirusa Włamań Systemowych, który pozwoli przejmować statki bez wysiadania w kosmos i z dalszej odległości.Następnym razem pisz bardziej dokładne dane o problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparhawk Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Podlatuje na około 15 metrów w skafandrze i jak wybiore statek bez pilota na cel to nam tylko podążaj. opcji przejmij w ogóle nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 W dniu 22.07.2011 o 19:22, Sparhawk napisał:Podlatuje na około 15 metrów w skafandrze i jak wybiore statek bez pilota na cel to nam tylko podążaj. opcji przejmij w ogóle nie maA jaki to statek? Bo nie wszystkie statki można w ten sposób przejąć. Zobacz do FAQ#6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparhawk Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jaki to był statek... Pirackie pogromca, błotniak tragarz lub ścigacz i sokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 W sumie to wszystkie z nich powinny dać się przejąć... Polecam rozpocząć grę od nowa i zobaczyć, czy nadal występuje problem. Napisz, czy to coś dało.Jeśli nie, to skopiuj save'y, przeinstaluj grę (zanim ponownie zainstalujesz usuń folder po grze) i spróbuj jeszcze raz przejąć jakieś statki. Jeśli będzie działać to spróbuj z save'ami.Na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparhawk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Na pewno nie ma innego rozwiazania? Gram juz troszke i szkoda mi zaczynac od nowa... Yacek pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja zawsze podlatywałem do opuszczonych jednostek do oporu, w końcu opcja "przejmij" pojawiała się w menu i stateczek był mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparhawk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Do oporu to znaczy ile? Jak ja chciałem podleciec bliżej to kończyło się to wybuchem mojego pogromcy i game over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 W dniu 23.07.2011 o 09:45, Sparhawk napisał:Do oporu to znaczy ile? Jak ja chciałem podleciec bliżej to kończyło się to wybuchem mojego pogromcy i game over O matko... podlatujesz w skafandrze, nie w statku...... małe statki przejmiesz z odległości 20-30m, czasami poniżej 20m.... ale zawsze w skafandrze. To po pierwsze.Po drugie: FAQ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparhawk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 No to teraz mi się narobilo. Przeinstalowalem grę, włączam i na ekranie startowym oprócz opcji nowa gra opcje itp mam wszystkie ikony z gry. są ruchome tak jak kursor. to wygląda jak ułożone w tabele. dodam screena to zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A po co reinstalowałeś?Czytasz w ogóle to co Ci wszyscy odpowiadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparhawk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 tak czytam i jedna z porad mowila o przeinstalowaniu gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 W dniu 23.07.2011 o 13:27, Sparhawk napisał:tak czytam i jedna z porad mowila o przeinstalowaniu gryA inna o tym abyś zapoznał się z FAQ#6, LeWaR dał Ci linka do FAQ, gdybyś nie wiedział gdzie go szukać na forum.Reinstalacja gry to "ostateczna ostateczność" i Twojego problemu nie rozwiąże, ponieważ wynika on z nie znajomości procedury przejmowania statków, a nie problemu z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Teraz to pozostaje ponowna reinstalacja gry. Dodatkowo należy usunąć katalog, który pozostał po grze. Dopiero teraz można instalować na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No to się porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi