ego55 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 witamPo zainstalowaniu skryptu do przenoszenia asteroid wysłałem TS sam będą w innym statku do Ore Belt , TS podleciał do asteroidy , wydałem komendę POBIERZ ASTEROIDĘ , tak zrobił , w ładowni był kontener , wysłałem TS do Red Light , dałem komendę WYŁADUJ ASTEROID i nic. Asteroid się nie pojawił ,w ładowni dalej był sobie kontener , wyrzuciłem go ręcznie , ale w przestrzeni był widoczny jako Obiekt - Kontener. Czy może coś źle wykonuję ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wydaje mi się, że do przewozu asteroid trzeba używać TL'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 ale w opisie było bodajże statki tupu TL i TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Może twój statek jest za daleko od miejsca wyładunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Można używać TS i TL. Aby wyładować go musisz wybrać współrzędne. Jeśli miałeś zaznaczony statek, w którym jesteś to asteroida wyląduje na tobie, ale nie pokarze się na mapie (bo jesteś w jej wnętrzu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 w tym sęk że robię wszystko tak jak należy , nie ma mnie w TS-ie , ręcznie zmieniam koordynaty najeżdżając na puste miejsce , a asteroida i tak się nie pokazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 A spróbuj wyładować asteroidę będą poza sektorem. Teleporter i pirackie polecenia oczywiście masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 faktycznie , brakowało teleportera , teraz działa , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi