ego55 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ściągnąłem sobie ze strony Mamut HQ parę statków , zainstalowałem przez plugin ale nie ma ich w grze , czy wie ktoś co zrobić aby pojawiły się w jakiejś stoczni i czy może ktoś podać link do skryptu Stocznia XTM bo te co są podane to linki już wygasły : X3 Reunion XTM 0.7.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak masz XTM 075 to zapomnij o obcych statkach w formacie .xsp, nie będą się pojawiały w stoczniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 a można coś na to poradzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 W dniu 12.07.2011 o 19:48, ego55 napisał:a można coś na to poradzić ???Chyba tak. Jeśli dobrze pamiętam, to mnie działały. Ale co robiłem, to nie pamiętam. Szukaj na forum, bo pisałem o tym. Ale czy komuś również to zadziałało, to nie wiem. To było tak dawno temu, dinozaury jeszcze biegały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 a może przeinstalować na wersje 0.7.4. tylko gdzie ją znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Lepiej odpuść sobie dodatkowe statki, bo powodują one po pewnym czasie kłopoty z grą. Ja próbowałem, inni próbowali - wszyscy na dłuższą metę polegli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Odpuść sobie inne statki. Za dużo problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micbern Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Siema gram własnie na X3 Reunion versia 2.5 z modem Xtendet 0.7.5 . Jestem fanem star treka sa statki jest dok ale po zainstalowani wszystkimi sposobami nic się nie pokazuje, ani za pomocą PM 1.30 ani SPK Explorer oczywiście wszystko robię według FAQ 10 .Pytanie jest takie czy statki i dok może pojawić się puziniej czy trzeba mieć większą renomę u rasy, Albo co robię nie tak.PS wszystkie statki star warsa sa kompatybilne z Xtendet mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 To końcu statki ST czy SW?W jakim formacie są? Jak nie wiesz, to podaj linka do nich.Skąd informacja że są kompatybilne z XTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micbern Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Podaje stronke ze statkami wszystkich klas w X3 oras spacedock 1i 2 stronka http://www.blackpanthergroup.de/cgi-bin/xsp.cgi?at=Magrathean%20Monkey&rc=all&sc=all&cl=all&search=&opt=1Stronki gdzie szukam statkow.http://www.blackpanthergroup.de/x3/XSP-Schiffe/ i http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=189152 oraz http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=168652stego co czytalem po stronkach ze statkami i w opisach podsawowy element to " spacesdock " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Używasz wersji PM pod X3 TC, do Reunion jest wersja 2.12. Co do samych statków problemy wystąpią prędzej, czy później i nic na to nie poradzisz, więc lepiej sobie odpuść i baw się w takie rzeczy w TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ano niestety, ale Cerber ma rację. Zabawa z dodawaniem statków w formacie .xsp wcześniej czy później kończy się napisem "save corupted" przy kolejnym uruchamianiu gry. Nie pozostaje wtedy nic innego jak zaczynać grę od nowa. Naprawdę nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micbern Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 a w x3 tc niema star treka czy sa bo nieznalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 W dniu 6.09.2011 o 15:32, micbern napisał:a w x3 tc niema star treka czy sa bo nieznalazlemW modzie DDTC są statki z ST, powstawał też mod ze statkami i universum ST, ale czy powstał, to nie wiem, nie interesuje się tym tematem (ST), musisz poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micbern Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zawsze możesz dodać pojedynczy statek (lub statki). Ja mam w grze Soverena oraz Akirę (chyba)W TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 1. Przeniosłem posty do odpowiedniego tematu, gdzie powinny być od samego początku.Proszę czytać forum, przed napisaniem posta, proszę pisać w odpowiednich działach i tematach.2. Odpowiedź na Twój problem znajduje się w drugim poście w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi