henryk5pio Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Przeglądając sobie listę statków na eng.x3tc.ru znalazłem takie coś: http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=ODAyMjIzNTUW grze do tej pory jeszcze nigdy tego nie widziałem... Ale jak zobaczyłem siłę osłon i kadłuba (to pomimo małej prędkości), uznałem, iż do mojej przyszłej Pantery bardzo by coś takiego pasowało (najlepiej w liczbie 30 sztuk (dwa pozostałe miejsca dla mnie:D)) Widział ktoś już kiedyś ten stateczek?? I czy jeśli on w ogóle jest w grze (w wersji 3.1) to da się go zdobyć jakoś?? Abordaż na M3 trochę mi dziwnie brzmi... a Xenoni jako "maszynki" chyba nie "opuszczają pokładu" jak inni piloci co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Xenoni opuszczają maszynki ale jeśli się nie mylę to jest to statek z fabuły Reunion. Ten co się tak pojawiał i znikał. Czyli zapewne bez cheatów go nie zdobędziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ale na tej stronce, do której dałem linka, pisze wyraźnie: Unknown Object / Properties of space ship / X3 Terran Conflict (X3TC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Twórcy wcale nie musieli wywalać statku, bo zawsze jakiś moder go może użyć. Np. w Reunion i (chyba) TC są kokpity z X2. Czyli statek jest ale nie można go nigdzie dostać. A jeśli nadal chcesz się kłócić to poleć do xenońskiego sektora i poszukaj takich statków, jeśli nie będzie to znaczy, że nie da się takowego normalnie zdobyć.Poza tym UFO też ma taką nazwę i nigdy nie słyszałem, by ktoś miał takie na własność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Renegade, nie chce się kłócić, tylko dociec prawdy. A zazwyczaj, unknown objecty ( ja spotkałem na razie dwa - ale UFO) są bardzo rzadkie, więc nie mam gwarancji, iż akurat teraz go spotkam no:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nie mówiłem dosłownie o tym kłóceniu się Tak dobre myśliwce xenoni by raczej posyłali do regularnej walki, a wtedy statki te miałyby normalniejszą nazwę (np. xenoński x), bo byłyby co najmniej tak pospolite jak L. Jestem na 99,9% pewien, że normalnie go w grze nie spotkasz, bo identyczny był w Reunion, miał nawet generator maskujący "Made In China" (dlatego pojawiał i znikał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Renegade, rozumiem Cię Ale mam nadzieję, że się mylisz, bo jeden taki statek i szybko dorabiam się HQ A potem to już na części i produkcja:D Liczę na to, iż jeszcze inni forumowicze coś o tym wiedzą więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nadzieja umiera ostatnia Też chciałbym się mylić w tej sprawie, bo chętnie polatałbym sobie takim maleństwem Jednak każdy inny statek, którym można latać ma normalną nazwę i jest dosyć często widziany w sektorach rasy, która go stworzyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ba A skrzydło takich maleństw byłoby bajeranckie. No cóż, najwyżej przerobie kiedyś na plany Sokoła Strażnika. Ale liczę na wypowiedzi np. Yacka i LeWaRa, może oni go kiedyś spotkali:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Statek to model z XTM-a, w tej chwili nie pamiętam czy był to Sohneński MM6 Zefir, czy M3 - Oriax, ale wydaje mi się że to pierwsze. jak ktoś gra jeszcze w XTM-a i ma do czynienia ze statkami sohnenów to może potwierdzi.W TC statek nie występuje, jest tylko w w pliku TShips. Nie ma go w pliku Jobs, chyba że jakiś skrypt generuje go w sektorach Xenońskich. Do szukania polecam wyszukiwarkę statków mapy Scorpa. Ale nie ma co się na niego napalać. Model jest niepełnosprawny - Max Laser Energy 0, czyli nie postrzelamy sobie z niego. Chyba że z Miotacz materii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mapa Scorpa ma tylko Zephyrusa w stoczni OTAS, a Oriaxa nie ma w ogóle:/ Szkoda... Czyli został mi tylko Falcon Sentinel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 W dniu 5.07.2011 o 13:30, henryk5pio napisał:Mapa Scorpa ma tylko Zephyrusa w stoczni OTAS, a Oriaxa nie ma w ogóle:/ Szkoda... Czyli został mi tylko Falcon Sentinel Pisałem o Zefirze z XTM-a. Zefir ze stoczni Otas to inna bajka.Jak nie wiesz co to jest XTM, to zaglądnij do działu X3 Reunion na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 A, no to tym bardziej odpada, modów dodawać nie chcę... Czy Falcon Sentinel (Sokół Strażnik) w liczbie 30 sztuk będzie Dobry? Czy polecacie też co innego do lotniskowca zamiast tego Unknown Objectu, o który wcześniej pytałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 I tak nie mógłbyś, bo grasz w TC, a XTM jest X3R.Poszukaj tematu o lotniskowcu i tam zadaj pytanie o myśliwce dla lotniskowca.Temat uważam za wyczerpany w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgadzam się. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi