kolos Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 mam prblem z scenarjuszem borońskim . a problem jest taki jak mam misje zabież Mahi Ma to jak chce go wziąści to go na staci nie ma i w ładowni też go niema a na staci był wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Na jakim patchu grasz? Bo patch 2.7.1 poprawiał błąd z zablokowaniem Mahi Ma na stacji. Zainstaluj najnowszy patch, wczytaj save sprzed otrzymania tej misji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 No i nazwij temat odpowiednio bo zamknę temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolos Posted July 18, 2011 Author Share Posted July 18, 2011 udało mi się rozwalając stację dobra mam jeszcze parę problemów 1. Nie wiem jak podłączyć bramy skokowe2. Nie wiem jak odłączyć bramy skokowe P.S nie gram na skryptach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Nazwij odpowiednio temat, bo słowo "problem" niewiele mówi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts