kolos Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 mam prblem z scenarjuszem borońskim . a problem jest taki jak mam misje zabież Mahi Ma to jak chce go wziąści to go na staci nie ma i w ładowni też go niema a na staci był wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Na jakim patchu grasz? Bo patch 2.7.1 poprawiał błąd z zablokowaniem Mahi Ma na stacji. Zainstaluj najnowszy patch, wczytaj save sprzed otrzymania tej misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 No i nazwij temat odpowiednio bo zamknę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 udało mi się rozwalając stację dobra mam jeszcze parę problemów 1. Nie wiem jak podłączyć bramy skokowe2. Nie wiem jak odłączyć bramy skokowe P.S nie gram na skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Nazwij odpowiednio temat, bo słowo "problem" niewiele mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi