Tezeth Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 A więc.... co jakiś czas zawiesza mi się gra i trzeba restartować komputer. Przypuszczam że któryś ze skryptów się "gryzie" z innym.Wersja 3.1 Za pośrednictwem Plugin Menagera zainstalowałem to:http://imageshack.us/photo/my-images/813/skrypty.jpg/Ręcznie do folderu gry skopiowałem to:Numery rangTurbo Mk1Jump to meMarine traning manager v3Workshop v20Security Services r2Military trransportAnarkis Defense SystemRRF 2oraz te poprawiające wydajność Adsings remove Grax removeWiecie któe skrypty mogą się gryźć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 MMBR i RRF nie mogą być instalowane razem, pisze to wyraźnie w temacie o tych skryptach na form Ego (np. w pierwszym poście RRF).Samo odinstalowanie jednego z nich może nie pomóc, może być potrzebna reinstalacja gry, wraz z instalacją skryptów i rozpoczęciem nowej gry.Na przyszłość polecam najpierw czytać dokładnie tematy o skryptach, przed ich instalowaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tezeth Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 dziękuję za pmoc, a który z tych skryptów jest ciekawszy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts