Tezeth Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Nie wiem czy to u mnie w plikach gry coś nie tak czy to tak ma byc. Mianowicie gdy wciskam shift+j i wybieram sektor do skoku to jedynie w sektorach ziemskich mogę skoczyć do Pas Asteroid na południową bramę. Natomiast sektory innych ras działają bez zarzutów. I coś często gra mi się wiesza w sektorach ziemskich.Drugi problem,wchodze przez magiczne imię na edytor skryptów i mam problem z uruchomieniem Remove Rocks, nie wiem co tam mam wcisnąć a nie chce nic zepsuć. I jeszcze jedno pytanie noobka gdzie mam wrzucić pliki skryptów Remove Adsigns oraz Low Polygon Asteroids. Do którego folderu gry żeby działało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 1. FAQ#682. Opcja szukaj na forum: http://xudb.pl/index.php?/topic/1161-problem-z-remove-rocks/page__p__17355__hl__%2Bremove+%2Brocks__fromsearch__1#entry173553. FAQ#9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Temat zamykam. Odpowiedzi pełno na forum i w FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi