ego55 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Witam Na początek jako że jestem tu nowy , chciałbym wszystkich przywitać.Korzystając z waszej strony postanowiłem zainstalować sobie XTM za "bazę" obierając sobie temat wypowiedzi - " [X3XTM] Konfiguracje gry - kolejność i składniki instalacji" . i tak według tego :1 X3 Reunion oryginał posiadam 2. patch 1.4 do 2.5b - ściągnięty3. BonusPackage 3.1.07 - ściągnięty4. Spolszczenie do BP 3.1.07 - ściągnięty4. XTM 7a (w sumie zgranie plików nie instalacja) - zamiast tego wersja XTM 0.7.5 - ściągnięta5. Łatkę: XtendedModScripts+Patch-0.7.3 - zamiana na tłumaczenie XTM 0.7.5 - ściągnięta6. Spolszczenie do XTM'a i tu zaczynają się schody , po naciśnięciu na link , na stronie która się otwiera nie ma tego pliku , czy byłby ktos tak uprzejmy i pomocny i podał działający link do spolszczenia do XTM ? Bardzo dziękuje z góry za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 FAQ 69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ego55 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 dzięki bardzo , znalazłem swój błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts