ego55 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Na początek jako że jestem tu nowy , chciałbym wszystkich przywitać.Korzystając z waszej strony postanowiłem zainstalować sobie XTM za "bazę" obierając sobie temat wypowiedzi - " [X3XTM] Konfiguracje gry - kolejność i składniki instalacji" . i tak według tego :1 X3 Reunion oryginał posiadam 2. patch 1.4 do 2.5b - ściągnięty3. BonusPackage 3.1.07 - ściągnięty4. Spolszczenie do BP 3.1.07 - ściągnięty4. XTM 7a (w sumie zgranie plików nie instalacja) - zamiast tego wersja XTM 0.7.5 - ściągnięta5. Łatkę: XtendedModScripts+Patch-0.7.3 - zamiana na tłumaczenie XTM 0.7.5 - ściągnięta6. Spolszczenie do XTM'a i tu zaczynają się schody , po naciśnięciu na link , na stronie która się otwiera nie ma tego pliku , czy byłby ktos tak uprzejmy i pomocny i podał działający link do spolszczenia do XTM ? Bardzo dziękuje z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 FAQ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 dzięki bardzo , znalazłem swój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi