Szynszyl Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Rzadko kiedy ląduję na stacji a i o zapisywaniu gry zapominam. Skutkiem tego jest fakt że gdy zginę muszę cofać się o kilka godzin, dlatego mam pytanie jest jakiś skrypt który zapisuje grę (nieważne jak) co jakiś czas na przykład co 30 min bez konieczności lądowania na stacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Taki autosave? Nie przypominam sobie, abym się z czymś takim spotkał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Był skrypt co przypominał co określony czas o konieczności wykonania save. SAVE REMINDER czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 W dniu 28.06.2011 o 20:11, LeWaR napisał:Był skrypt co przypominał co określony czas o konieczności wykonania save. SAVE REMINDER czy jakoś tak.Był do TC? Masz może linka do niego? Bo na liście skryptów nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 używałem do TC. Poszukam, może się gdzieś szwęda po dysku...A proszę bardzo LINKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 O, dzięki, myślę że się przyda nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dzięki wielkie Lewar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 niestety bawiąc się w pisanie skryptów do x3tc w komendach poleceń nie udało mi się znaleźć czegoś takiego jak zapisz. A szkoda bo taki autosave nie raz by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 No bo nie ma takiej komendy. Za to można okienko na wierzch wywalić grającemu z odpowiednim komunikatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi