Szynszyl Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Rzadko kiedy ląduję na stacji a i o zapisywaniu gry zapominam. Skutkiem tego jest fakt że gdy zginę muszę cofać się o kilka godzin, dlatego mam pytanie jest jakiś skrypt który zapisuje grę (nieważne jak) co jakiś czas na przykład co 30 min bez konieczności lądowania na stacji?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Taki autosave? Nie przypominam sobie, abym się z czymś takim spotkał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Był skrypt co przypominał co określony czas o konieczności wykonania save. SAVE REMINDER czy jakoś tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 W dniu 28.06.2011 o 20:11, LeWaR napisał:Był skrypt co przypominał co określony czas o konieczności wykonania save. SAVE REMINDER czy jakoś tak.Był do TC? Masz może linka do niego? Bo na liście skryptów nie widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 używałem do TC. Poszukam, może się gdzieś szwęda po dysku...A proszę bardzo LINKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 O, dzięki, myślę że się przyda nie raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted June 29, 2011 Author Share Posted June 29, 2011 Dzięki wielkie Lewar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad162 Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 niestety bawiąc się w pisanie skryptów do x3tc w komendach poleceń nie udało mi się znaleźć czegoś takiego jak zapisz. A szkoda bo taki autosave nie raz by się przydał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 No bo nie ma takiej komendy. Za to można okienko na wierzch wywalić grającemu z odpowiednim komunikatem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts