Balbinka Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam witam ja sobie tu tak podgladam i zagladam i podczytuje o tym co piszecie a piszecie wiele madrych postow i i takie troche naiwne tez sa hihihihihiale do zeczy potrzebna mi pomoc w wyjasnieniu jak przypisac statkowi baze albo ja niekumata jestem albo mnie sie cosik na oczka zucilo bo nijak znalesc nie potrafie ani w opcjach statku ani w instrukcji a ciagle czytam ze ten ma przypisana baze w statku czy w jakiejs fabryczce aja nie potrafie pomuzcie jak umiecie pozdrowienia z deszczowej szwecji zasyla Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witaj Balbinko Nie tylko Szwecja deszczowa, ale Polska też, szczególnie Szczecin w tym momencie. Bazę możesz przypisać w "Komendach" statku, czyli w czasie gry mając wybrany swój statek wciskasz "C", a potem gdzieś na dole powinnaś móc przypisać Bazę statkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dizeki za szubciutka odpowiedz z pozdrowieniami Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g371n Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jeśli chcesz przypisać statek zaopatrzeniowy do fabryki to w poleceniach fabryki wybierasz na pierwszej pozycji "Menedżer stacji: Automat" czy coś w tym stylu. Potem w drugiej pozycji rozkazów dla stacji wybierasz "Dodaj statek" i wybierasz statek z przestrzeni który ma zaopatrywać tą fabrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 g371n, to o czym piszesz to przypisywanie statku do Menadżera stacji, a Balbince chodziło o przypisanie statku do bazy. Jako baza może być stacja, fabryka lub inny statek do którego ten z przypisana bazą będzie mógł dokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi