Balbinka Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Witam witam ja sobie tu tak podgladam i zagladam i podczytuje o tym co piszecie a piszecie wiele madrych postow i i takie troche naiwne tez sa hihihihihiale do zeczy potrzebna mi pomoc w wyjasnieniu jak przypisac statkowi baze albo ja niekumata jestem albo mnie sie cosik na oczka zucilo bo nijak znalesc nie potrafie ani w opcjach statku ani w instrukcji a ciagle czytam ze ten ma przypisana baze w statku czy w jakiejs fabryczce aja nie potrafie pomuzcie jak umiecie pozdrowienia z deszczowej szwecji zasyla Joanna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Witaj Balbinko Nie tylko Szwecja deszczowa, ale Polska te偶, szczeg贸lnie Szczecin w tym momencie. Baz臋 mo偶esz przypisa膰 w "Komendach" statku, czyli w czasie gry maj膮c wybrany sw贸j statek wciskasz "C", a potem gdzie艣 na dole powinna艣 m贸c przypisa膰 Baz臋 statkowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balbinka Posted August 23, 2008 Author Share Posted August 23, 2008 Dizeki za szubciutka odpowiedz z pozdrowieniami Joanna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g371n Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Je艣li chcesz przypisa膰 statek zaopatrzeniowy do fabryki to w poleceniach fabryki wybierasz na pierwszej pozycji "Mened偶er stacji: Automat" czy co艣 w tym stylu. Potem w drugiej pozycji rozkaz贸w dla stacji wybierasz "Dodaj statek" i wybierasz statek z przestrzeni kt贸ry ma zaopatrywa膰 t膮 fabryk臋. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 g371n, to o czym piszesz to przypisywanie statku do Menad偶era stacji, a Balbince chodzi艂o o przypisanie statku do bazy. Jako baza mo偶e by膰 stacja, fabryka lub inny statek do kt贸rego ten z przypisana baz膮 b臋dzie m贸g艂 dokowa膰. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts