Furiaa Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam.Mam spory dylemat, czy zainstalować owego OGROMNEGO moda, podstawka mnie już nudzi, jak zwykle dużo się męczyłem na początku żeby na koniec po prostu powiedzieć "nie chce mi się" za duża przepaść do największych statków, strasznie mnie irytuje początek. (casual się ze mnie powoli robi)Pytanie dotyczy tego, czy w XT TC jest nieco łatwiej na początku, interesowałaby mnie czysta walka w sumie, jakieś większe inwazje - w każdym bądź razie "żeby coś się działo".Jak myślicie, instalować moda i porzucić dotychczasowe osiągnięcia na rzecz owego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W dniu 25.06.2011 o 19:53, Furiaa napisał:Pytanie dotyczy tego, czy w XT TC jest nieco łatwiej na początku, interesowałaby mnie czysta walka w sumie, jakieś większe inwazje - w każdym bądź razie "żeby coś się działo".Jeśli szukasz tego, to z daleka od XTC, tam pod tym względem jest nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi