Revan Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, ale podczas jednej walki zniknął mi celownik i jak dotąd nie wrócił . Pomożecie mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 A tak konkretnie to co zniknęło?Cały HUD czy sam celownik na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Celownik to może klawisz k ?Ew. polecenia bojowe musisz kupić, bo ci je uszkodziło w walce...No chyba, że wszystko z ekranu Ci zniknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Drobne info - klawisz "k" włącza samonaprowadzanie dział (pomoc w celowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W dniu 25.06.2011 o 07:49, ManganMan napisał:Drobne info - klawisz "k" włącza samonaprowadzanie dział (pomoc w celowaniu) Czyżbyś instrukcji nie czytał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Chodziło o celownik do walki. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi