Shivon Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Więc tak: Teraz piszę sobie na kompie z Linuxem Mint 9 i mam pytanko - opłaca się kupować na linucha X2 czy X3?Testowałem demko X2 i przyznam szczerze - ładnie chodzi i jest po polsku, lecz kiedy wlazłem na wupra.pl, szczęka mi opadła... ponad 140 zeta za X3!? To X3TC kupiłem za trzy dychy w media expercie...To jak, opłaca się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premislaus Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Według mnie całkowicie się nie opłaca!!! Ceny na Wuprze są chore! Gier niewiele i w większości powinny być po 10-20 zł. Na Twoim miejscu szukałbym na allegro, ebay i w zagranicznych sklepach.Chociaż na stronie Egosoftu też jest w podobnej cenie :-(.Próbuj przez Wine!Spojrzałem na google i nic nie znalazłem :-(. Albo musisz tyle zapłacić, albo spróbować właśnie przez Wine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 W dniu 18.06.2011 o 12:31, ManganMan napisał:To jak, opłaca się czy nie?Jeśli masz i grasz na windzie... to po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja wiem już skąd te poronione ceny - Wupra i sam egosoft skupują od LGP, płacąc funtami: Cena X3 u nich to 20Ł, a po przeliczeniu (4,5278 z 17.06.2011) wychodzi...: 135.83 PLN.Może faktycznie zostanę przy wersji dla Windy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi