Shivon Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Witam wszystkich!Mam lat 19, mieszkam w Siemirowicach (30 km na południe od Lęborka)Kontakt z kompami zaczął się od Amigi 500 w 1995 roku, a kontakt ze Wszechświatem X nawiązałem w 2001 roku (demo XBTF).Od 3 miechów gram w X3TC, wcześniej grałem 6 miechów w X3R i 1 miech w X2KT.W związku z czym na wstępie powiem, że jestem chory na nieuleczalną chorobę natury psychologicznej, więc proszę o wyrozumiałość, gdyż przez tą chorobę mam tendencję do "trollowania".Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Witam nowego pilota na pokładzie Dla nadgorliwych mamy relaksacyjne spacery na świeżej przestrzeni bez skafandra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shivon Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Heh mi wystarczy taki dialog:[Admin do Usera]: Nie podskakuj Administracji![User]: Podoba mi się. Łatwo zapamiętać.[Admin]: Jeśli zapomnisz, ktoś ci je przypomni...[Moderator do Usera]: A wtedy wyrzucę cię przez śluzę powietrzną!(To rzecz jasna lekka modyfikacja dialogu z Mass Effect 2 - sry za offtop jakby co...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts