elgyd Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Mam pytanie. Gram w X3TC nie długo, ale udało mi się zebrać ok 1 mln, ale tylko przez handel.Moje pytanie dotyczy misji. Podejmuję się na przykład misji, żeby coś gdzieś dostarczyć, ale często braknie mi czasu aby dotrzeć do wskazanego punktu.Moje pytanie brzmi: Czy jest jakaś możliwość, aby dowiedzieć się ile czasu zajmie danemu statkowi lot z punktu A do punktu B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Kup napęd skokowy i skacz, inaczej nie wydolisz z czasem.Co do mierzenia od A do B to nie spotkałem się z czymś takim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furiaa Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja mam ten sam problem.4 misje z dostarczeniem za niezłą kase zawaliłem bo brakło mi 1 min - 30 sec.Są jakieś skrypty, które dodają nieco czasu do tych misji?Albo takie, które ten czas usuwają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czasówka to czasówka. Przydaje się jeszcze automat dokujący dostępny na niektórych zdobycznych statkach lub u Paranidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furiaa Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 W dniu 20.06.2011 o 14:42, LeWaR napisał:Czasówka to czasówka. Przydaje się jeszcze automat dokujący dostępny na niektórych zdobycznych statkach lub u Paranidów.To może polecisz jakiś statek do wykonywania tych misji?Dodam, że ulepszony Merkury + napęd skokowy nie daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 W dniu 20.06.2011 o 14:42, LeWaR napisał:Czasówka to czasówka. Przydaje się jeszcze automat dokujący dostępny na niektórych zdobycznych statkach lub u Paranidów.Ja akurat kupiłem automat w bazie wojskowej na Merkurym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 W dniu 20.06.2011 o 15:26, Furiaa napisał:To może polecisz jakiś statek do wykonywania tych misji?Na Mamucie jest dostępne zestawienie statystyk wszystkich statków TC (link znajdziesz w FAQ). Poszukaj sobie odpowiedniego, mającego odpowiednią ładownię i dostatecznie szybkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi