Gleavess Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Pamięta ktoś jeszcze może tę grę? A może ktoś ma? Chętnie zagrałbym w trybie multiplayer Dołączam również ciekawy screen wykonany przeze mnie Patrzcie na czat Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Gra bardzo fajna. Ale po pewnym czasie zacząłem robić egzekucje. Trafienie uciekającego gościa pociskiem FMJ w plecy Bezcenne(mniej skuteczne na miękkie cele ale za to można pruć w jednego gościa a on nie zejdzie).W multi nie grałem w to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Człowieku, główna atrakcja tej gry to Multiplayer Za zabicie dostajesz 1 punkt. Za aresztowanie dostajesz 5 punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 W multi to grywam w BF'y, jeśli chcę postrzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Może ktoś w skrócie przedstawić, jak się się SWAT 4 ma do poprzedniczki, SWAT 3, oprócz grafiki?Uproszczona rozgrywka? Mniej czy bardziej taktyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Nie grałem w SWAT 3 ale wiem, że światłowód jest teraz dużo użyteczniejszy (możesz sprawdzać przez zamknięte drzwi co jest po drugiej stronie) oraz to co jest za rogiem.Bronie mają 3 tryby ostrzału: ogień pojedynczy, seria, ogień automatyczny.Są 2 bronie główne do ogłuszania (shotgun na pociski ogłuszające, pepperball) oraz jedna poboczna (paralizator, bardzo przydatne. Uniemożliwia jakąkolwiek akcję przeciwnikowi na 10-15 sekund)Są 4 poziomy trudności, na najwyższym musisz mieć max pkt aby przejść do następnej misji. Jak już wspomniałem jest punktacja.Mamy też wybór takich zabawek jak granaty: flash bang, z gazem łzawiącym, kulkowe (ogłuszające), Światłowód Opti-wand, klin (do blokowania drzwi), spray z gazem pieprzowym. Sprzęt do wyważania drzwi: Strzelba, C2. Jest jeszcze możliwość wybierania hełmu/maski (tylko tryb multiplayer)i kamizelki (ciężka lub zwykła).I nie da się przejść misji na "hurrrra!"Jeśli jeszcze czegoś nie wiesz to podaj konkretne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi