Moskit Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nie będę się zbytnio rozpisywał - kupować, kupować i jeszcze raz kupować. Sam wczoraj zaopatrzyłem się w zwykłą wersję za 90zł w Empiku, a da radę kupić spokojnie 10zł taniej, ale szukać mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Świetna gra sam od niedawna gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Popieram panów powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Wiecie co, ja odradzam, chyba że ktoś jest fanem literatury Sapkowskiego. Wiedźmin 2 ma strasznie niedorozwinięty system mutagenów, w dodatku Wiesiek ma problem z przeskoczeniem patyka na ziemi ;P. Dynamika walki jest taka sobie. W gre da się fajnie pograć, ale wolałbym też bardziej konkretną fabułę niż naście zakończeń polegających w sumie na tym ze usłyszymy coś innego od wiedźmińskiej wersji Pudziana, w samej rozgrywce poprostu w pewnym momęcie możemy trzymac strone Roscha albo Scojatel, co też jakoś szczególnie nie przekłada sie na szał ciał w rozgrywce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi