WoyTass Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jeśli kogoś interesują wcześniejsze części X-ów, to teraz może je dostać również u nas. Za niespełna 70 zł dostajemy:X: Beyond The Frontier v2.2 X: Tension v2.2X2: The Threat v1.5X3: Reunion v2.5X3: Terran Conflict v3.0Do tego bonusowy DVD ze skryptami, modami i innymi materiałami oraz X Encyklopedia.Wydawcą jest Techland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tutaj jest taniej o 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam cza też dodać że jest to wersja anglojęzyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 CytatZestaw zawiera gry: X: Beyond The Frontier, X: Tension, X2: The Threat, X3: Reunion oraz X3: Terran Conflict. Wydania oryginalne w języku angielskim z wyłączeniem X2: The Threat, X3: Reunion oraz X3: Terran Conflict, w których istnieje możliwość zainstalowania gry w wersji z polskimi napisami. Natomiast wszystkie bonusy oraz encyklopedia są dostępne w języku angielskim. Tylko pierwszy X i dodatek do niego są w języku angielskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doromeza Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 W którym roku wydano pierwszą część Iksa ? Bo grafika mnie powaliła Tak wielka różnica kosmetyczna pomiędzy pierwszą częścią serii, a X3: Reunion czy Terran Conflict jest świadectwem ogromnego postępu w tym zakresie w ostatnich latach. Mimo wszystko jednak chyba jutro zacznę grać w pierwszą część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Panie i Panowie!Niebywała okazja na Humbluhttps://www.humblebundle.com/weeklyCała kolekcja X'ów za caluśkie 6 dolców. W ten sposób uzbierałem wszystkie dotychczasowe części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 W dniu 19.09.2013 o 19:19, Piteropeter napisał:Panie i Panowie!Niebywała okazja na Humbluhttps://www.humblebundle.com/weeklyCała kolekcja X'ów za caluśkie 6 dolców. W ten sposób uzbierałem wszystkie dotychczasowe części Jak mówiłem, tylko do końca tygodnia (jak pisałem to mniej niż 6 dni, więc radzę się spieszyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi