WoyTass Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Jeśli kogoś interesują wcześniejsze części X-ów, to teraz może je dostać również u nas. Za niespełna 70 zł dostajemy:X: Beyond The Frontier v2.2 X: Tension v2.2X2: The Threat v1.5X3: Reunion v2.5X3: Terran Conflict v3.0Do tego bonusowy DVD ze skryptami, modami i innymi materiałami oraz X Encyklopedia.Wydawcą jest Techland. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Tutaj jest taniej o 10zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Witam cza też dodać że jest to wersja anglojęzyczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 CytatZestaw zawiera gry: X: Beyond The Frontier, X: Tension, X2: The Threat, X3: Reunion oraz X3: Terran Conflict. Wydania oryginalne w języku angielskim z wyłączeniem X2: The Threat, X3: Reunion oraz X3: Terran Conflict, w których istnieje możliwość zainstalowania gry w wersji z polskimi napisami. Natomiast wszystkie bonusy oraz encyklopedia są dostępne w języku angielskim. Tylko pierwszy X i dodatek do niego są w języku angielskim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doromeza Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 W którym roku wydano pierwszą część Iksa ? Bo grafika mnie powaliła Tak wielka różnica kosmetyczna pomiędzy pierwszą częścią serii, a X3: Reunion czy Terran Conflict jest świadectwem ogromnego postępu w tym zakresie w ostatnich latach. Mimo wszystko jednak chyba jutro zacznę grać w pierwszą część Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piteropeter Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Panie i Panowie!Niebywała okazja na Humbluhttps://www.humblebundle.com/weeklyCała kolekcja X'ów za caluśkie 6 dolców. W ten sposób uzbierałem wszystkie dotychczasowe części Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shivon Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 W dniu 19.09.2013 o 19:19, Piteropeter napisał:Panie i Panowie!Niebywała okazja na Humbluhttps://www.humblebundle.com/weeklyCała kolekcja X'ów za caluśkie 6 dolców. W ten sposób uzbierałem wszystkie dotychczasowe części Jak mówiłem, tylko do końca tygodnia (jak pisałem to mniej niż 6 dni, więc radzę się spieszyć) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts