Balrog55 Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Witam,czy ktos z użytkowników mógłby mi wyjaśnić,co oznacza ( na mapie sektorów,jest przy każdym z nich ) napis "do bramy" i odległość w km? Wiem,że procent "słońca" oznacza produktywność ogniw energetycznych,ale co oznacza to drugie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Tak mi się wydaje, że jest to największa odległość od bramy do bramy w w/w sektorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 A może odległość od 0,0,0 do najbliższej? Trzeba sprawdzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 CytatTak mi się wydaje, że jest to największa odległość od bramy do bramy w w/w sektorze.Raczej nie. Po pierwsze możesz mieć więcej niż dwie bramy w sektorze. Po drugie, sprawdziłem w jednym z sektorów z dwoma bramami, na mapie pisało "Do bramy 100 km" a odległość między bramami wynosiła 80 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 A może to jest orientacyjna wielkość sektora? Znaczy w przybliżeniu go? Kurde, cholera wie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S11 Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Chyba nie wielkość sektora. Wszak można za bramą zrobić zwrot i lecieć do zewnętrznych obszarów Niewiadomo-Jak-Daleko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts