LOGOS Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Witam Tytułem wstępu. Postanowiłem trochę pozmieniać grę w efekcie czego wgrałem kilka skryptów. Stwierdziłem jednak że nie będę używał Plugin Managera, wgrałem więc skrypty łopatologicznie kopiując pliki do odpowiednich katalogów w grze.A teraz pytanie jak sprawdzić czy skrypty są ze sobą kompatybilne? Oczywiście pomijam tu sprawdzanie wszystkiego w grze bo to zajęło by dość długo a ja chciałbym po prostu wiedzieć czy te skrypty wzajemnie się nie wykluczają. A może ktoś z bardziej doświadczonych graczy jest mi wstanie udzielić odpowiedzi na pytanie czy nie powodują ona między sobą konfliktów? Głównie chodzi mi o skrypty związane z CMOD4 czy mogą działać w wyżej wymienionymi?Lista wgranych skryptów:500km_comm_rangeAdsigns_remove-usuwa telebimyAutomatic Moneytransfer to StationBlack_HUD_1.0Cargo Delivery Service - Usługa Dostawy ładunku bez opłat do naszych fabrykCommunity Configuration Menudokowanie ts do m1Factory Complex Constructor plusjump.to.me.v1.0.meMarine Repairsno frogNumeric Race Rank TitlesRevelation, by Litcuberozszeżone rozkazy dla wieżyczek ADAMS ITTShip killed notificationsShipyards_Combined_v.1StatistikCenterv1_0Stocznia piracka Marauder plWars Argon-Boron vs Paranid-SplitWeapons Quick SwapCMOD4.10aCMOD4 - EMR COMPATIBILITY PACKCMOD4 - FACTORY PACKSRM Weapons Dealers AL Plugin v1.4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Spoko, wszystko powinno być OK.Oprócz Weapons Dealers on działa poprawnie tylko z SRM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 W dniu 8.05.2011 o 21:44, LOGOS napisał:no frogTen może się gryźć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 W dniu 9.05.2011 o 15:29, LeWaR napisał:Ten może się gryźć Dlaczego? Wszystko będzie OK, nie będzie miał żadnych żab w kosmosie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOGOS Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 No tak dwa razy to czytałem a nie zauważyłem ze wkradło sie tam "r". Więc poprawiając się: Czy skrypt NO FOG jest kompatybilny z resztą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 W dniu 10.05.2011 o 06:57, LOGOS napisał:No tak dwa razy to czytałem a nie zauważyłem ze wkradło sie tam "r". Więc poprawiając się: Czy skrypt NO FOG jest kompatybilny z resztą?Masz już odpowiedź. Ale powtórzę: tak, jest kompatybilny, on tylko usuwa mgłę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts