LOGOS Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam Tytułem wstępu. Postanowiłem trochę pozmieniać grę w efekcie czego wgrałem kilka skryptów. Stwierdziłem jednak że nie będę używał Plugin Managera, wgrałem więc skrypty łopatologicznie kopiując pliki do odpowiednich katalogów w grze.A teraz pytanie jak sprawdzić czy skrypty są ze sobą kompatybilne? Oczywiście pomijam tu sprawdzanie wszystkiego w grze bo to zajęło by dość długo a ja chciałbym po prostu wiedzieć czy te skrypty wzajemnie się nie wykluczają. A może ktoś z bardziej doświadczonych graczy jest mi wstanie udzielić odpowiedzi na pytanie czy nie powodują ona między sobą konfliktów? Głównie chodzi mi o skrypty związane z CMOD4 czy mogą działać w wyżej wymienionymi?Lista wgranych skryptów:500km_comm_rangeAdsigns_remove-usuwa telebimyAutomatic Moneytransfer to StationBlack_HUD_1.0Cargo Delivery Service - Usługa Dostawy ładunku bez opłat do naszych fabrykCommunity Configuration Menudokowanie ts do m1Factory Complex Constructor plusjump.to.me.v1.0.meMarine Repairsno frogNumeric Race Rank TitlesRevelation, by Litcuberozszeżone rozkazy dla wieżyczek ADAMS ITTShip killed notificationsShipyards_Combined_v.1StatistikCenterv1_0Stocznia piracka Marauder plWars Argon-Boron vs Paranid-SplitWeapons Quick SwapCMOD4.10aCMOD4 - EMR COMPATIBILITY PACKCMOD4 - FACTORY PACKSRM Weapons Dealers AL Plugin v1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Spoko, wszystko powinno być OK.Oprócz Weapons Dealers on działa poprawnie tylko z SRM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 W dniu 8.05.2011 o 21:44, LOGOS napisał:no frogTen może się gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 W dniu 9.05.2011 o 15:29, LeWaR napisał:Ten może się gryźć Dlaczego? Wszystko będzie OK, nie będzie miał żadnych żab w kosmosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOGOS Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No tak dwa razy to czytałem a nie zauważyłem ze wkradło sie tam "r". Więc poprawiając się: Czy skrypt NO FOG jest kompatybilny z resztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 W dniu 10.05.2011 o 06:57, LOGOS napisał:No tak dwa razy to czytałem a nie zauważyłem ze wkradło sie tam "r". Więc poprawiając się: Czy skrypt NO FOG jest kompatybilny z resztą?Masz już odpowiedź. Ale powtórzę: tak, jest kompatybilny, on tylko usuwa mgłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi