pershing Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 poradzcie weteranie która część jest lepsza Reunion czy TC?z tydzień temu kupiłem TC i zastanawiam się czy może dokupić sobie Reunion.W Reunion napewno płynniej by się grało podobno potrzebuje 1GB ramu'umam Intel Core-Duo 2.8, 2 GB ram'u i geforca 9600 (wiem wiem muszę sobie ram dokupić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Zobacz co ja mam w stopce. Poprzednio miałem 8800GTS 320/320 i śmigało ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 nie chodzi mi o to gra się świetnie w TC po prostu pytam się która część jest według Was lepsza.Mam też na myśli mody do skrypty do tych gier.O ile dobrze słyszałem to TC ma łatwiejszy interfejs od Reunion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Fajne to było X2.X3: Reunion - zmiana grafiki na duży plus w stosunku do poprzednika + zmiana interfejsu. Łatwiejsze dodawanie statków - wg Yacka niełatwe X3: TC - kolejna zmiana grafiki i kolejna zmiana interfejsu. Nowe statki wyłącznie w modach, samodzielnie trudno. Na plus ulepszony język skryptów oraz AI. Spieprzone działanie skrzydłowych - rozbijają się (w X3:R również), jeśli są szybsi od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Wg. mnie. Skala zaniżona Zarabianie: Reunion 4/10 | TC 7/10Walka (łatwość): Reunion 8/10 | TC 7/10Grafika: Reunion 3/5 | TC 3,5/5Skrypty: Reunion 3/5 | TC 4/5Interfejs: Wedle uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ale ogólnie rzecz biorąc to kup sobie X-Antologię = Techland wydał 20 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 W dniu 7.05.2011 o 21:42, LeWaR napisał:Łatwiejsze dodawanie statków - wg Yacka niełatwe Ktoś mnie wołał? Nie niełatwe. Proste, ale problematyczne po dodaniu. Dlatego właśnie w TC nowe statki są tylko w modach. Bo w ten sposób dodane nie powodują problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi