Yacek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Znalezione na jednym z forum dotyczącym X3TC naszych wschodnich sąsiadów, dwie paczki zawierające arty o tematyce związanej z kosmosem:Load Scrin pack1Load Scrin pack2Po ściągnięciu wypakowujemy pliki do katalogu loadscr w katalogu gry TC. Podczas uruchamiania gry będą się pokazywały losowo.Można też oczywiście użyć jako tapet na pulpit lub ekran Przykładowe arty:1 paczka: 2 paczka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Bardzo ładne paczki chyba sobie pobiorę pasują tez na tapetki to prawda ja dodam je do standardowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Trzeba przyznać, że tapetki robią wrażenie;]. Teraz mam dylemat bo nie mogę się zdecydować, którą na pulpit wrzucić ;d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 a czemu nie wszystkie na raz jak masz 7 to nie problem jak coś starszego to proponuje na pierwszy ogień x3screen00083 ( nazwałem ten U siebie Xenon ataker ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi