Kedudg Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam mam mały zgryz SCS zaczął generować mi moduły produkcyjne w sektorach jako respamowane fanty oczywiście je zbieram i ładuje na TL ale uzbierałem już ich 8 w sumie wszystkie warte są ze 300 milionów ale pomyślałem aby je wykorzystać do mobilnych ruchomych fabryk tylko nie wiem jak to zrobić już próbowałem je montować pojedynczo na statkach ale nic mi z tego nie wychodzi i nie chcą działać chyba potrzebuje czegoś nie wiem czy skryptu cz określonego statku dodam że testowałem na wszystkich statkach TL argonów dostępnych w modzie TOTT bez Mamuta tragarza oraz na splickim słoniu powiedzcie mi proszę czego mi brak i czy to możliwe do realizacji. Przewertowałem fora o skrypcie SCS i poczytałem jego opis scs.readme i jakoś niczego takiego nie opisano co z tym zrobić w sumie na początku myślałem że do tego można wykożystać te dwa wielkie TL-e dodane modem TOTT ale jeden okazał się bardziej magazynem z silnikiem a drugi też nie lepszy ale za to drogi ponad 100 mln. Dzięki za pomocną dłoń z góry i jak nic z tego nie wyjdzie to posprzedaje będzie przynajmniej kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Temat przeniosłem bo dotyczy on moda TOTT.Te moduły produkcyjne służą do produkcji na statkach Xenońskich, są wykorzystywane w ekonomii Xenońskiej potrzebnej przy starcie na profilach Xenońskich,Czy da się je wykorzystać to nie mam pojęcia, mnie się jak na razie nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 W dniu 6.05.2011 o 19:26, Yacek napisał:Temat przeniosłem bo dotyczy on moda TOTT.Te moduły produkcyjne służą do produkcji na statkach Xenońskich, są wykorzystywane w ekonomii Xenońskiej potrzebnej przy starcie na profilach Xenońskich,Czy da się je wykorzystać to nie mam pojęcia, mnie się jak na razie nie udało.A jakie to statki jeżeli można wiedzieć to zaraz zrobię polowanko i coś ustrzelę (może) Chyba I coś mi się zdaje?Widziałem je wyglądają jak kratownice Ps. jak na złość żaden I nie lata i nie ma możliwości zapolować na tą krowę cza cierpliwie poczekać aż się wyklują a potem zrobić polowanko z nagonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Xenobot" Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam.. hm.. co do pytania a raczej dręczonego pytania.. znam odp.. gram na profilu Xenon Invader i sporo czasu mi zajęło co i jak z tymi stacjami a raczej modułami . Więc najlepszą ściągę macie w Xenońskim Sektorze 695 stoi tam sobie już kompleks Kernela.. i co dalej proste zobaczcie sobie co za statki są zadokowane i.. jakie statki są zadokowane do zadokowanych statków.. XD a nawet dalej.. he he po plątane ale ja mam dwa kompleksy działające pełną parą a i musicie Ts-ami doprowadzać podstawowe surowce czyli rude , lód , krzem.. Jeszcze jedno jak by to było na początek troszkę zbyt skomplikowane to w Xenońskim Sektorze 347 jest tez kompleks Kernela tylko taki mniejszy przeznaczony do produkcji energij Ps. przeszłe teraz fabułę "CPU: Far reconnaissance" i stocznia buduje dla mnie mojego "D" u... będzie się działo.. ale musze jeszcze 10 godzin poczekać Poz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 To chyba wychodzi na to, że można tego ustrojstwa użyć tylko na profilach Xenońskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Xenobot" Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 W dniu 7.05.2011 o 17:03, Yacek napisał:To chyba wychodzi na to, że można tego ustrojstwa użyć tylko na profilach Xenońskich.chyba tylko na tych profilach.. chociaż nie , wystarczy mieć taki kompleks i zdobyć inne moduły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi