michal3588 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Mam problem z X3 Editor 2. Otóż gdy po dłuższej przerwie od X3:TC próbowałem użyć tego programu na jakimkolwiek pliku (tships, tbullets .itp) wywalało mi błąd. Po reinstalacji, aktualizacji i ponownej próbie w/w pliki w ogóle zniknęły(albo ja nie pamiętam już ich lokalizacji;]). Nawet wyszukiwarka windowsa na żadnym z dysków nie odnalazła tych plików.Dodam, że sama gra chodzi bez najmniejszych zarzutów. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem bez reinstalacji gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Pliki TShips i inne T... znajdują się w plikach cat/dat w katalogu głównym gry. Nie ma ich normalnie nigdzie na dysku, dopiero jak wypakujesz je z plików cat/dat pojawią się takowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź;]. Mam kolejny problem. Pliki mogę otwierać jedynie w "Text Viewer".Po aktualizacji miałem komunikaty, że te inne tryby nie zostały odnalezione (czy coś w ten teges) i komunikat, że ta opcja została usunięta.Spróbuję reinstalaEDIT: Na razie wszystko działa.W razie dalszych problemów będę znów pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Masz najnowszą wersję X3 Editor 2? Masz pobrane i zainstalowane wymagane biblioteki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jak zwiększyć/zmniejszyć zasięg danego działka?Gdy chcę zmienić zasięg "Fazowego Działka Laserowego"(ponad 6km to przegięcie) wyświetla mi się komunikat "Property is read only". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Sorki za double post ale chciałem odświeżyć.Jak przypisać bronie do konkretnych dział (góra, dół itp)?? Gdy zmieniam w Tships to zmieniam tylko dla głównego(przedniego)działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi