Riess Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Zakładam temat ogólny dla chcących komentować ogłoszenie o zmianie systemu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Jeśli w jakimś poście znaleźliście nieprzeparsowane BBCody, piszcie tutaj albo na PW z linkami i cyctatami, to dodam poprawki i przebuduję cache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 po 10 godzinach walki z forum mogę stwierdzić że da się z niego korzystać i mogę iść spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Spoilery nie działały z niektórymi przeglądarkami, więc zrobiłem nowe.Teraz trzeba poprawić linki do tematów na forum bo nie działają. jest ich około tysiąca więc potrwa to kilka dni, ale zostanie to zrobione, cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 1. Utracone zostały dane dotyczące tego, które tematy były przeczytane, a które nie. Zostanie to naprawione, czy raczej się nie da?2. Czy stare emotki powrócą?3. Tak ogólnie to jakoś mało kolorowo jest, chociaż to może być efekt korzystania z laptopowego ekranu PS. oooo avatar mi wcięło oOPS2. Dlaczego upload avataro go "unieruchomił"? (ten stateczek powinien się obracać) PS3. Riess, dlaczego nie jesteś czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 W dniu 4.05.2011 o 00:00, Cerber napisał:1. Utracone zostały dane dotyczące tego, które tematy były przeczytane, a które nie. Zostanie to naprawione, czy raczej się nie da?W stopce forum masz "oznacz forum jako przeczytane". Wtedy tylko nowe posty będą zaznaczane. Konwersja czytań nie była możliwa, pozatym nie uważam tego za stratę.W dniu 4.05.2011 o 00:00, Cerber napisał:2. Czy stare emotki powrócą?Zobaczymy. Jak je znajdę, mogę je wgrać jako uzupełnienie do obecnych.W dniu 4.05.2011 o 00:00, Cerber napisał:3. Tak ogólnie to jakoś mało kolorowo jest, chociaż to może być efekt korzystania z laptopowego ekranu Za miesiąc, dwa ukaże się IPB 3.2 z nowym, żywszym stylem. Cierpliwości W dniu 4.05.2011 o 00:00, Cerber napisał:PS. oooo avatar mi wcięło oOAvatary które były wgrane albo z galerii zostały złożone w ofierze bogowi konwersji.W dniu 4.05.2011 o 00:00, Cerber napisał:PS2. Dlaczego upload avataro go "unieruchomił"? (ten stateczek powinien się obracać) Jeśli wgrywasz avatar przez "upload" w panelu kontrolnym, i jest on większy niż 100x100 pikseli, forum użyje biblioteki graficznej do jego pomniejszenia. Biblioteka ta (GraphicsDraw2, standardowa w PHP) nie obsługuje animowanych gifów.W dniu 4.05.2011 o 00:00, Cerber napisał:PS3. Riess, dlaczego nie jesteś czerwony?Zmieniłem kolory grup aby pasowały do stylu forum.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zembezon Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zniknął temat z misjami fabuł TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Podaj mi jego nazwę i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zembezon Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 "FAQ misji fabuły X3:TC" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zembezon Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Już jest wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Post arw1 w tym temacie http://xudb.pl/index.php?/topic/1831-fedcon/page__pid__28560__st__20#entry28560 nie wyświetla mi się w nowej zawartości, nie ma go też wyszczególnionego jako ostatni gdy wchodzę do działu X-Rebirth. Jako ostatni pokazuje post Kedudg z wczoraj. Widać go za to z poziomu głównej strony forum.Spoiler[attachment=245:01.png]Spoiler[attachment=246:02.png] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 twoich attachmentów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie zostały załadowane, pewnie przez błąd w bazie danych podczas postowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Trzy takie same posty. Mnie wyszły dwa. Coś się sypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 bo odświeżacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Po napisaniu posta dostałem błąd bazy danych więc odświeżyłem stronę kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Test bazy danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 I znowu test.Ok, tabela została odblokowana i teraz nie bedzie błędów po napisaniu postu.Server zaliczył crash w wyniku którego zablokowało kilka tabel w bazach danych. Zablokowało to finalizację postowania na XuDB oraz sesje na innym forum (phpBB3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Na przyszłość:Jak się coś popsuło, pierw odświeżcie stronę i zobaczcie czy dalej jest popsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Mnie się popsuło. Skąd ja mam tyle gwiazdek pod avatarem? Odświeżam i odświeżam i nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Obrazek wrzuć albo coś żebym zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 W dniu 5.05.2011 o 19:12, Riess napisał:Obrazek wrzuć albo coś żebym zobaczył Użytkownicy, literka Y i sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ktoś ciebie lubi i dał ci 5pkt oceny. To nie błąd, to funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 W dniu 5.05.2011 o 19:48, Riess napisał:Ktoś ciebie lubi i dał ci 5pkt oceny. To nie błąd, to funkcja. Nie możliwe. Mnie nikt nie lubi (na forum).Wiem że to funkcja. znaczy te gwiazdki, nie to że mnie nikt nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Hummmm...To znaczy że mamy jakiegoś masochistę na XuDB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi