Jump to content

Edycja kolekcjonerska X:Rebirth

Etzio
 Share

412 members have voted

1. 1. Czy chciałbyś aby X:Rebirth miał edycje kolekcjonerską

• Pewnie
      42
    • Nie wiem
      9
    • Nie
      8

Recommended Posts

Na moją głowę to temat jest niepotrzebny. No chyba że masz jakiś wpływ na wydanie X.R w edycji kolekcjonerskiej.

Poza tym wszyscy by chcieli aby tak wyszło, a jeśli ktoś by nie chciał to i tak kupił by normalną wersję bez gwiezdnych much w pudełku. Więc opcja "nie" jest niepotrzebna.

Jak na razie to nic nie wiadomo o wydaniu PL XR, chyba że chodzi Ci o wydanie zachodnie, ale zarówno w jednym jak i w drugim przypadku są to spekulacje, czy będzie wydanie kolekcjonerskie. Jak ktoś lubi gadżety, które nie potrzebnie kurzą się potem na półce i nie szkoda mu pieniędzy to może się pokusić na takie coś.

• 3 weeks later...
W dniu 18.05.2011 o 17:30, Renegade napisał:

Na stronie egosoftu? A czy przypadkiem nie musisz mieć zarejestrowanego X:Superbox?

Pytasz o Encyklopedię?

http://xudb.pl/index.php?/topic/1857-encyklopedia-uniwersum-x-dyskusja-i-komentarze/

W dniu 18.05.2011 o 18:49, Renegade napisał:

Pokazuje mi się, że nie jestem zalogowany, mimo, że jestem. Klikam "english version".

A jeśli klikam po prostu download to pisze, że nie mam zarejestrowanej odpowiedniej gry 😛

A co pisze powyżej przycisku "Download"? Przeczytaj, zarejestruj swoją grę na forum Egosoftu, w profilu wpisz numer seryjny TC i pobierz, lub poczekaj na tłumaczenie. Teraz mam jeszcze coś innego na tapecie, ale za jakiś czas wznowię dalsze prace na tłumaczeniem Encyklopedii.

• 10 months later...