Etzio Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 WitamChciałbym się dowiedzieć czy chcielibyście aby X:Rebirth miał edycje kolekcjonerską. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Na moją głowę to temat jest niepotrzebny. No chyba że masz jakiś wpływ na wydanie X.R w edycji kolekcjonerskiej. Poza tym wszyscy by chcieli aby tak wyszło, a jeśli ktoś by nie chciał to i tak kupił by normalną wersję bez gwiezdnych much w pudełku. Więc opcja "nie" jest niepotrzebna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Gdyby edycja kolekcjonerska zawierała ciekawe i użyteczne dodatki, np. wielostronicowy poradnik albo pl tłumaczenie legendy Fahrama, to ok. Ale jeśli ma to być smycz/koszulka/podkładka pod mysz to imho szkoda piniądzów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Jak na razie to nic nie wiadomo o wydaniu PL XR, chyba że chodzi Ci o wydanie zachodnie, ale zarówno w jednym jak i w drugim przypadku są to spekulacje, czy będzie wydanie kolekcjonerskie. Jak ktoś lubi gadżety, które nie potrzebnie kurzą się potem na półce i nie szkoda mu pieniędzy to może się pokusić na takie coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Chociaż jeśli byłyby to książeczki to nie byłoby źle W instrukcji do X2 jest co-nieco napisane o tym jak w X-Uniwersum ludzie zaczęli podbijać kosmos Jeśli ktoś chce to mogę gdzieś to wkleić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Jeśli miałaby to być Encykloepedia taka jak w Superboxie, to po co płacić za nią, skoro jest dostępna za darmo na forum Egosoftu. No chyba, że byłaby w wersji PL, ale taką wersję można zrobić samemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad162 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 tak chciałbym aby była edycja kolekcjonerska a w niej Phyton w skali 1:1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Na stronie egosoftu? A czy przypadkiem nie musisz mieć zarejestrowanego X:Superbox? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 W dniu 18.05.2011 o 17:30, Renegade napisał:Na stronie egosoftu? A czy przypadkiem nie musisz mieć zarejestrowanego X:Superbox?Pytasz o Encyklopedię?http://xudb.pl/index.php?/topic/1857-encyklopedia-uniwersum-x-dyskusja-i-komentarze/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Pokazuje mi się, że nie jestem zalogowany, mimo, że jestem. Klikam "english version".A jeśli klikam po prostu download to pisze, że nie mam zarejestrowanej odpowiedniej gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 W dniu 18.05.2011 o 18:49, Renegade napisał:Pokazuje mi się, że nie jestem zalogowany, mimo, że jestem. Klikam "english version".A jeśli klikam po prostu download to pisze, że nie mam zarejestrowanej odpowiedniej gry A co pisze powyżej przycisku "Download"? Przeczytaj, zarejestruj swoją grę na forum Egosoftu, w profilu wpisz numer seryjny TC i pobierz, lub poczekaj na tłumaczenie. Teraz mam jeszcze coś innego na tapecie, ale za jakiś czas wznowię dalsze prace na tłumaczeniem Encyklopedii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doromeza Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Jeżeli do edycji kolekcjonerskiej załączą coś praktycznego (Model np. Pogromcy lub Novy z generatorem antygrawitacyjnym produkcji niemieckiej), to byłbym gotów wydać nawet te 300 stówy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=214737 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doromeza Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Kurde, to się gość postarał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts