enzo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wczoraj kupiłem x3 TC i jak na razie "przeraża" mnie mnogość możliwości, które daje ta gra.A przy okazji zauważyłem, że ktoś opisywał freespace jako wzór tego typu gier. Ja jestem graczem starszej daty i pragnę przypomnieć Frontiera. Jedna dyskietka 720 KB i lata gry na Amidze. To były czasy...Pozdrawia was Enzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam Amigowca!! Zacznij od instrukcji potem przejrzyj FAQ.BTW pamięta ktoś jeszcze http://www.amiga.bydg.pl ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Chyba zły link podałeś, bo mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie tylko amigowca.Atari 800 XL + magnetofon (bez turbo) 30-50 min wgrywania gry, no chyba że self-test wyskoczyłCommodore c64 + magnetofon bez black box kilka minut wgrywania gry, ale za to sporo kręcenia śrubokrętem.amiga 500 (Moja pierwsza stacja dysków, po prostu orgazm.... ) Kilkadziesiąt sekund na wgranie gry a potem żonglerka dyskietkami. no i w końcu blaszak, pierwszy twardziel 30 MB, potem następny i następny i jakoś tak nudno się zrobiło... Ciekawe jest to, że kiedyś zachwycały mnie gry które zajmowały mniej miejsca niż plik tekstowy z licencją X3 Tc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi