Gleavess Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wg tego co jest napisane Tutaj potrzebuję rangi "Rycerz Królowej" na przynajmniej 70% aby zdobyć informacje o Khaak z biuletynu u Boronów. Mam rangę Rycerz królowej na 75% i nadal nigdzie nie mam tych informacji Więc co poradzić? Szukać do oporu? Dodam jeszcze, jeśli to ma znaczenie, że jeśli chodzi o fabułę to jestem tuż przed misją w Nyana's Hydeout (mam zadokować do paranidiańskiej stacji handlowej i od Manckossack'a kupić jakieś mambo-dżambo do samniewiemczego )) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog55 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Więc co poradzić? Szukać do oporu?Dokładnie tak. BBS'y są losowe,raz przelatujesz z małą reputacją i akurat jest coś ciekawego i się marnuje,a gdy potrzeba to trzeba czekać i czekać. Trza więc polatać po Boronach i zaglądać do każdej stacji w sektorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 AFAIK informacje o kaczkach pojawiają się dopiero po ukończonej kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dzięki Riess W końcu trzeba będzie się zabrać za tą kampanię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 coś się tu nie zgadza, mam nieukończoną misję w SpoilerOmicron Lyrae mimo to każda rasa oferuje mi Informacje na temat mechanizmów obronnych oraz uzbrojenia khaaków [czy jakoś tak xD] za 50k-61k kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 SpoilerA masz zrobione Ore Belt? Tam rozpruwaliśmy tę asteroidę z khaacką bazą, zawsze informacje mogły wyciec jajogłowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 misja o ktorej pisałem jest ostatnią misją, więc tak - Ore Belt mam już dawno za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi