Jump to content

Zapomniane pliki .DAT .CAT

Yacek
 Share

Recommended Posts

Zrobiłem reinstal gry, stary katalog z grą poszedł do backupu. Po instalacji wszystkiego (no prawie, bo kilka skryptów pominąłem) okazało się że w katalogu głównym gry mam teraz 13 plików .DAT i tyle samo .CAT. W starym katalogu mam tych plików po 14. Przeszukałem instalki w poszukiwaniu zaginionych plików i nic nie znalazłem. I nie mogę dojść co to za mod miałem jeszcze dodany. Oczywiście brakujące pliki przeniosłem z beckupu, ale może ktoś by pomógł mi odświeżyć pamięć.

Pliki 1-9 to pliki podstawki+patch2.5+Bonus pack 3.1.07

pliki 10 to XTM

pliki 11 to patch 0.7.3 XTM-a

pliki 12 to Custom start

pliki 13 to bulletmod

a te 14 to bardzo malutkie: .DAT ma 863 bajtów, a .CAT 90 bajtów.

Może ktoś ma takie pliki w swojej grze i pamięta od czego one są?

A może jakieś dodatki miałeś zainstalowane jako fake patch. Chyba poprawkę do Xenońskiego J można wgrać jako fake patch i wtedy masz dodatkowy plik cat/dat. Ja mam np.: 16 plików cat/dat

//Edit:

Tak mi się wydaje, że gra tworzy przynajniej jedną własną parę cat/dat. W kilka godzin po zainstalowaniu XTM pojawiła mi się nowa para cat/dat pomimo, iż w tym czasie nie wrzucałem, żadnych dodatków. Głowy nie dam ale na 90% jestem pewien, że tych plików wcześniej nie było.

Te pliki to na pewno jakiś fake mod, tylko nie pamiętam jaki. Coś mi świta że kiedyś coś takiego dostałem via Skype, tylko nic więcej nie pamiętam. No cóż, skleroza 😀

Myślałem że ktoś też będzie miał takie pliki (rozmiarowo) u siebie i będzie wiedział co to za mod.