Yacek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zrobiłem reinstal gry, stary katalog z grą poszedł do backupu. Po instalacji wszystkiego (no prawie, bo kilka skryptów pominąłem) okazało się że w katalogu głównym gry mam teraz 13 plików .DAT i tyle samo .CAT. W starym katalogu mam tych plików po 14. Przeszukałem instalki w poszukiwaniu zaginionych plików i nic nie znalazłem. I nie mogę dojść co to za mod miałem jeszcze dodany. Oczywiście brakujące pliki przeniosłem z beckupu, ale może ktoś by pomógł mi odświeżyć pamięć.Pliki 1-9 to pliki podstawki+patch2.5+Bonus pack 3.1.07pliki 10 to XTMpliki 11 to patch 0.7.3 XTM-apliki 12 to Custom startpliki 13 to bulletmoda te 14 to bardzo malutkie: .DAT ma 863 bajtów, a .CAT 90 bajtów.Może ktoś ma takie pliki w swojej grze i pamięta od czego one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 yyym ... Hud ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie, patrzyłem, ale military HUD ma większe pliki. Do tego nie używałem go bo mi się nie spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A może jakieś dodatki miałeś zainstalowane jako fake patch. Chyba poprawkę do Xenońskiego J można wgrać jako fake patch i wtedy masz dodatkowy plik cat/dat. Ja mam np.: 16 plików cat/dat//Edit:Tak mi się wydaje, że gra tworzy przynajniej jedną własną parę cat/dat. W kilka godzin po zainstalowaniu XTM pojawiła mi się nowa para cat/dat pomimo, iż w tym czasie nie wrzucałem, żadnych dodatków. Głowy nie dam ale na 90% jestem pewien, że tych plików wcześniej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 PluginInstaler tworzy jednego, Xenoński J instalowany jest jako dodatkowy statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 CytatPluginInstaler tworzy jednegoTak ale umieszcza go w folderze mods. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Te pliki to na pewno jakiś fake mod, tylko nie pamiętam jaki. Coś mi świta że kiedyś coś takiego dostałem via Skype, tylko nic więcej nie pamiętam. No cóż, skleroza Myślałem że ktoś też będzie miał takie pliki (rozmiarowo) u siebie i będzie wiedział co to za mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Przypadkiem fake-patch "No Civilians" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nie, nie te wielkości plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 a nie możesz zobaczyć co jest w środku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Mogę. Krzaczki, ale nie Kha'ackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi