Melkor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jeśli ktoś z Was gra właśnie w dragon age II to mam mu do zaoferowania klucz do zbroi Isaac'a Clarke'a z Dead Space. Klucz ten otrzymałem właśnie po zakupie Dead Space 2 a że w Dragon Age grać raczej nigdy nie będę to pomyślałem że oddam go oczywiście za darmo komuś kto w nią gra Jeżeli ktoś taki jest na tym forum to niech da znać w komentarzu a dostanie klucz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 witam zakończyłem grę w część pierwszą i noszę się z zamiarem kupienia części drugiej więc taki fant może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jestem aktywnym obrońcą praw smoków i nie gram w gry w których się je zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macyek09 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nigdy nie grałem w Dragon Age czy ta gra jest podobna do Drakensang ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 co by nie pisać wszystko jest w grze poczytaj tu http://www.dragon-age.pl/poczatek-o-grze.html grałem w Dragon Age początek po dłuższym rozbracie z grami tego typu ostatnio prze Dragon Age grałem w Gotika ale mi nie podchodził wcześniej grałem w Dungeun Siege a pierwszą grą tego typu była gra Baldur`s Gate obie części z dodatkami gra naprawdę powaliła mnie na ponad 200h gry teraz już takich molochów nie robią. Teraz mam zamiar nabyć Dragon Age II choć wiem że została zrobiona pod konsole i krytycy już ją okrzyknęli klapą a ja czekam aż cena spadnie do około 70 pln bo teraz to kupują tylko napaleni moim zdaniem dużo przepłacają gra tego nie jest warta kupie w reedycji już poprawioną, głównie mi chodzi o możliwość importu bohatera z części pierwszej niby mają to zrobić i czekam na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 ja miałem przyjemność grania w tę grę u kolegi.Plusy:+ system walki szybki, zwinny, efektywny i efektowny - to mi się podoba+ fabuła: całkiem ładnie zwinnie przeszli od historii naszego bohatera Szarego Strażnika do zwykłego mieszkańca wioski zniszczonej przez plagę.+ utrzymany klimat zabawnych tekstów postaci. Minusy:- powtarzające się lokacje, zupełnie nie rozumiem twórców nie chciało im się czy jak?- bardzo krótka, jeśli przejście gry jedną postacią nawet z zadaniami pobocznymi jest kwestią jednego weekendu (no może plus jeden dzień)- po przejściu gry raz brak możliwości importu postaci i zagrania tą samą odnowa (co np. uniemożliwiło mi pobawienie się nowymi czarami pod koniec gry) nie można było tego zrobić tak jak w MassEffect 2?? trzeba zaczynać wszystko od początku.Gra bardzo fajna mnie osobiście wciągnęła, warto zagrać chociażby dla dalszego ciągu opowieści (może nie bezpośredni ten dalszy ciąg, ale też jest fajnie). Z przyjemnością kupię grę (jak tylko z tanieje bo płacić za DA 140zł to dużo za dużo) i przejdę ją jeszcze nie raz (tak jak ME2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wczoraj kupiłem te grę. I powiem, że bardzo pozytywnie mnie ona zaskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi