Moskit Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zapraszam Was do obejrzenia jeszcze bardziej eksperymentalnego odcinku "Wrażeń". Dzisiejszy odcinek został poświęcony Crysisowi 2 oraz... mnie. Tak, tak. Postanowiłem zrobić coś nowego i mniej standardowego, niż normalne let's playe i recenzje.Podoba Wam się taki pomysł? A może nie? Zainteresuję się naprawdę wszystkimi sugestiami, którymi podzielicie się w komentarzach pod tym filmikiem. Tylko od razu zaznaczę, że nagrywałem ten materiał na kompletnym spontanie i po pierwszej w nocy. http://www.youtube.com/watch?v=zbjmLMqdOaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wyszło spoko.Może Cię zaskoczę, ale dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 CytatWyszło spoko.Może Cię zaskoczę, ale dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałem No to mnie zadziwiłeś, hehe. Cieszę się, że nie czujesz się rozczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleaves Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Uważam, że wszystkie twoje filmiki są Ja akurat odwrotnie do Yacka, nie wyobrażałem sobie Ciebie tak, ale zauważyłem, że to u mnie normalne Nie mam dobrej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja tak jak Yacek..Wyglądasz... jak gość z Hypera.. że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleaves Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Z tego co widać uwolniłeś się od minecrafta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ale, że ja czy że Michal.R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleaves Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Moskit znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 CytatZ tego co widać uwolniłeś się od minecrafta No uwolniłem się, ale nie potrwa to długo, ponieważ muszę nakręcić jeszcze przynajmniej jeden odcinek z tego i dokończyć przygodę z Netherem oraz jaskinią. ;]Dzisiaj przez parę godzinek męczyłem Game Dev Story na LG P350 (taki niezbyt luksusowy smartfon)... Jezu, jak ta gra wciąga. Całą baterią zużyłem tylko na tym, pomimo że dzisiaj ładowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi