kopo Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Nie wiem czy to już było ale czy da się ustawić żeby wierze na statku strzelały automatycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
switchu Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Tak, wyjaśnie ci to w dwóch etapach.1. Zajrzyj do słownika.2. Sprawdź opcje autopilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kłaniają się rozkazy dla wieżyczek i zakup poleceń bojowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 wyskocz ze statku wejdzi w rozkazy i na dole będzie pisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 W dniu 19.07.2011 o 16:02, kolos napisał:wyskocz ze statku wejdzi w rozkazy i na dole będzie pisało1. Aby wejść w rozkazy własnego statku, nie trzeba z niego wyskakiwać. Bez sensu by to było.2. Pisz poprawną polszczyzną, bo aż oczy bolą jak się czyta, to co i jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgadzam się co do poprawnej polszczyzny. Reszta użytkowników też niech się do tego stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 miałem 3 z polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja mam dysleksje i dysortografie i pisze poprawnie, mało tego z polskiego miałem 4 (A niewiele mi brakowało do 5). Zapewne miałeś te 3, bo w ogóle się nie starałeś. Słownik do ręki i uważać na polskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 W dniu 22.07.2011 o 07:46, kolos napisał:miałem 3 z polakaTym bardziej Ciebie to nie tłumaczy. Weź się za słownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 W dniu 22.07.2011 o 07:46, kolos napisał:miałem 3 z polaka1. Wstyd.2. Tak tłumaczyć się możesz, gdy napiszesz tekst odręcznie na papierze. Używasz nowoczesnego narzędzia do pisania, jakim jest komputer, bądź więc na czasie i używaj słownika. Odpowiednie przeglądarki internetowe mają albo wbudowany taki słownik, albo dostepny dla nich w postaci dodatku do zainstalowania. Dzięki temu każde napisane słowo jest sprawdzane na bieżąco i te błędne podkreślane. Można je skorygować, a jeśli się nie wie jak pisze się dany wyraz poprawnie, w menu kontekstowym są podpowiedzi poprawnej pisowni.Fakt, że nie używasz słownika świadczy o lenistwie i braku poszanowania dla czytających twoje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Koniec oftopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi