kopo Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Nie wiem czy to już było ale czy da się ustawić żeby wierze na statku strzelały automatycznie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
switchu Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Tak, wyjaśnie ci to w dwóch etapach.1. Zajrzyj do słownika.2. Sprawdź opcje autopilota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Kłaniają się rozkazy dla wieżyczek i zakup poleceń bojowych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolos Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 wyskocz ze statku wejdzi w rozkazy i na dole będzie pisało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 W dniu 19.07.2011 o 16:02, kolos napisał:wyskocz ze statku wejdzi w rozkazy i na dole będzie pisało1. Aby wejść w rozkazy własnego statku, nie trzeba z niego wyskakiwać. Bez sensu by to było.2. Pisz poprawną polszczyzną, bo aż oczy bolą jak się czyta, to co i jak piszesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revan Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Zgadzam się co do poprawnej polszczyzny. Reszta użytkowników też niech się do tego stosuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolos Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 miałem 3 z polaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ja mam dysleksje i dysortografie i pisze poprawnie, mało tego z polskiego miałem 4 (A niewiele mi brakowało do 5). Zapewne miałeś te 3, bo w ogóle się nie starałeś. Słownik do ręki i uważać na polskim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 W dniu 22.07.2011 o 07:46, kolos napisał:miałem 3 z polakaTym bardziej Ciebie to nie tłumaczy. Weź się za słownik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 W dniu 22.07.2011 o 07:46, kolos napisał:miałem 3 z polaka1. Wstyd.2. Tak tłumaczyć się możesz, gdy napiszesz tekst odręcznie na papierze. Używasz nowoczesnego narzędzia do pisania, jakim jest komputer, bądź więc na czasie i używaj słownika. Odpowiednie przeglądarki internetowe mają albo wbudowany taki słownik, albo dostepny dla nich w postaci dodatku do zainstalowania. Dzięki temu każde napisane słowo jest sprawdzane na bieżąco i te błędne podkreślane. Można je skorygować, a jeśli się nie wie jak pisze się dany wyraz poprawnie, w menu kontekstowym są podpowiedzi poprawnej pisowni.Fakt, że nie używasz słownika świadczy o lenistwie i braku poszanowania dla czytających twoje posty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Koniec oftopa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts