laxter Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Posiadam X3 + bonus pack + XTM i kilka skryptów. Zainstalowałem salvage claim software, ale gdy go kupuje gra się zawiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 CytatPosiadam X3 + bonus pack + XTM i kilka skryptów.Kilka to niezbyt precyzyjne określenie. Podaj dokładnie jakie skrypty. U mnie np Xenon Migration wywołuje konflikt z BSE wynikiem czego jest informacja o nieskończonym zapętleniu i usunięciu jednej ze składowych BSE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark 21 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Podaj dokładniejsze informacje ? . (Ja miałem problemy z modem dodającym kokpity wywalało mnie po skoku do Faram's Legend czy po przekroczeniu bramy do innego sektora nie zawsze było to do przewidzenia ale w sektorze piratów za każdym razem wywalało mnie, w późniejszym etapie nie mogłem wczytać nawet gry bo wywalało mnie pod koniec wczytywania , zanim zorientowałem się przez co to było to reinstalkę miałem chyba ze 4 razy odinstalowałem moda i po problemie widocznie gryzł się u mnie z XTM bo bez tego moda grając kiedyś z kokpitami nie było problemu ani razu , co tam kokpity przeżyje nawet lepiej gra mi się bez nich )) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Istotnie były problemy z kompatybilnością Cokpit Mod i XTM. Nie wiem jak to się zakończyło bo nie używam tego modu. Jeśli tak bardzo Ci na nim nie zależy to odpuśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 W PluginInstalerze można ładnie wyeksportować listę skryptów. Wklej tutaj tę listę i się zobaczy.1 - posiadasz czystą instalację X3 czy robiłeś z nią coś już wcześniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi