Medyk777 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam wszystkim. Jestem nowy na forum i potrzebuje waszej pomocy. Postaram się to jakoś prosto wyjaśnić.Mam dziwny problem graficzny. Dokładnie chodzi o to ze na moim komputerze mam coś takie jak korekta barw (w ustawieniach sterowników Nvidia jest coś podobnego i to też się wyłącza). Dzięki temu mogę ustawić wyeksponowanie pewnych kolorów odcieni i takie tam.W wielu grach bardzo poprawia to wgląd.W X3TC też bardzo poprawia. Gra wygląda lepiej, kolory są żywsze itp.Niestety gdy tylko wejdę w jakiekolwiek ustawiania w grze (gameplay, audio...) i wyjdę z nich to gra ustawia się na normalne kolory i już nie da się nic z tym zrobić.Dzieje się tak tylko na ustawieniach pełnoekranowych, bo jak uruchomiłem w oknie to nie "przeskakuje". Czego może być to wina ?? Da się coś z tym zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A gdy wyskoczysz do Windows i wrócisz, to co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi