Zwierzu Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Hej wszystkim, mam mały problem.Gram sobie już dobry kawałek czasu, Improved Races ustawione na 'Hot War' i wszyscy się biją ze wszystkimi aż miło popatrzeć... z dużej odległości Jednak jak to zwykle na wojnach bywa - surowce i produkty znikają ze sklepów bardzo szybko.Często irytuje mnie fakt kiedy muszę lecieć na drugi koniec mapy po to aby kupić jeden egzemplarz broni albo kilkanaście jednostek potrzebnego produktu Dlatego zastanawiałem się czy dałoby radę 'pobudzić' gospodarkę za pomocą CheatPackage.Po kliknięciu na stację i aktywowanie Cheat Menu pojawia się ciekawa opcja aby wybrany obiekt był zawsze zaopatrzony w produkty.I tu pojawia się moje pytanie - według was jakie stacje w jakich sektorach opłacałoby się wspomóc tym 'czitem' aby wszystkie rasy zaczęły wreszcie lepiej prosperować?Na razie ustawiłem w ten sposób 13 Stacji Handlowych, znajdujących się w dość dalekiej odległości od siebie:-u Boronów: Kingdom's End i Lucky Planets-u Argonów: Argon Prime i Omicron Lyrae-u Paranidów: Paranid Prime i Cardinal's Domain-u Splitów: Family Pride i Family Njy-u Teladian: PTNI Headquarters, Grand Exchange, Seizewell-u Terran: Saturn-u Piratów: Gaian StarCzy według was to co zrobiłem rozrusza trochę gospodarkę we wszechświecie? Albo czy przynajmniej pozwoli mi po jakimś czasie kupować więcej niż kilka produktów max. naraz? Wszelkie opinie miło widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 CytatWszelkie opinie miło widziane No Comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Taaak wiem, cziter ze mnie paskudny Ale lubię sobie czasem grę ułatwić... zwłaszcza gdy kryzys wychodzi poza granice Ziemi i atakuje resztę wszechświata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 jak to służy zabawie to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Hmm dziwny pomysl. Najczesciej to brakuje ogniw do zaopatrzenia fabryk produkujacych zywnosc. Ja bym dostawil elektrownie, gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja z ekonomią nigdy nie miałem problemu. W grze zawsze robiłem swoje, a ekonomia i tak tętniła swoim życiem. Czasem można ją wspomóc biorąc kilka zleceń budowy fabryk. Dlatego uważam, że Cheat Package w ogóle nie jest do tego potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A wogule skąd wziąć Cheat Package ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi