sonder Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Mam takie pytania.1.Czy jest może taki skrypt lub mod który umożliwia kupowanie statku zrobionego na 100% (najlepszy sprzęt, osłona itp)? oczywiście też bedą dorsze.2.Jak jest to bym poprosił linka a jak niema to czy istnieje taka możliwość napisania takiego.Był by wdzieczniy bo czasami mam ochote powalczyć ale nie mam sprzetu zrobionego.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Z tego co ja wiem, to nie ma. Ale jak naprawdę tak bardzo zależy Ci na tym, by popsuć sobie grę to ściągnij sobie Cheat package, czy jak mu tam. Za jego pomocą możesz dodawać sobie do woli w każdej chwili uzbrojenie, tarcze i temu podobne pierdoły Pytanie tylko po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Przeciez mozna kupic statki juz z bronia i najmocniejszymi oslonami, chodzi ci tez o ekipunek, tuningi i ladownie. Jest cos takiego w modzie SRM, Statki w wersji PAR (prepped aand ready), maja wszytsko co potrzeba. Jest jeszcze taki skrypt http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=252575 Auto Prep Ships, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonder Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 CytatPrzeciez mozna kupic statki juz z bronia i najmocniejszymi oslonami, chodzi ci tez o ekipunek, tuningi i ladownie. Jest cos takiego w modzie SRM, Statki w wersji PAR (prepped aand ready), maja wszytsko co potrzeba. Jest jeszcze taki skrypt http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=252575 Auto Prep Ships,właśnie o to mi chodziło Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Kiedyś wpadł ten skrypt w moje obrzydliwe łapska, ale jakoś mi nie przypadł do gustu. Ale, z tego co tam teraz widziałem, to nie przypominam sobie bym posiadał takie menu. Widocznie, to chyba jakaś "lepszejsza" wersja. Trzeba będzie się temu przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 CytatKiedyś wpadł ten skrypt w moje obrzydliwe łapska, ale jakoś mi nie przypadł do gustu. Ale, z tego co tam teraz widziałem, to nie przypominam sobie bym posiadał takie menu. Widocznie, to chyba jakaś "lepszejsza" wersja. Trzeba będzie się temu przyjrzeć No faktycznie, zachwycony nim nie byłeś: http://xudb.pl/topic/819-re-auto-prepping-ships/page__pid__24177__st__10#entry24177 Tak przy okazji, może pokusisz się po testach na opis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Zgadza się. Ale z czasem był mi zupełnie nieprzydatny. A wersja na której grałem była faktycznie zubożała. Jeżeli opisu nie ma to weźmiemy go na ruszt i zobaczymy, co on ta ma nowego w swoich bebechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ano, nie ma opisu. Zobacz do pierwszego postu tamtego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonder Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 nie wiem o co chodzi ale statki które kupuje nie są na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Statki są w 3 wersjach ( prócz tych większych )prawie nie wyposażona Sśrednio zaopatrzona Mnajlepiej wyekwipowana LJesli chcesz mieć od razu jak najwięcej sprzętu na statku, kupuj Lkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 @Kapitan forumowiczowi sonder chyba chodziło o to, żeby mógł mieć statek na :full: uzbrojony, tuningowany i wyposażony . No ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonder Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ja bym chciał żeby statek który kupie np: Tokio, Osaka od razu zrobione na full bo szukać uzbrojenia to jeden wielki kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Cytatżeby kupić statek np: Tokio, Osaka odrazu zrobione na full bo szukać uzbrojenia to jeden wielki kłopotKupić to raczej nie można. Można użyć skryptów do automatycznego uzbrajania i wyposażania. Ale czasem właśnie takie szukanie ostatniej potrzebnej sztuki broni to jest zabawa.Jak ktoś nie lubi szukać, to dzięki mapie Scorpa znajdzie wszystko, wystarczy tylko potem wysłać statki na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonder Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ja właśnie po to chce to bo czasem mam ochote powalczyć w sektorach Xenon ale jak mam szukać broni itp. to masakrano chyba że ktoś da zapis jakiejś dóżych bitew bo chce WALCZYĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Takiego skryptu nie ma i raczej nie będzie. A jak już, to na pewno będzie totalny cheat Więc, na dzień dzisiejszy pozostaje CI Cheat package. Za jego pomocą uzbrój sobie jak ci się podoba. Następnie spisz uzbrojenie i w mapie Scorpa sprawdź ile to kosztuje. Gdy podliczysz za pomocą Add money to player acount wpisz minus '-' przed sumą i otrzymaną sumę. Przykładowo -25.123.456 i taka kwota zostanie odjęta od twojego konta Cheat package nie tylko dodaje kasę, ale jeżeli dasz minus na początku, to ci ją odejmie. Tak samo jest z towarami na stacjach wybierz produkt daj "-" i taki towar uszczupli się w ładowniach stacji ;D Ten sposób to Cheat, ale jeżeli bardzooo na tym ci zależy, to chyba jest jedyne wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Cytatja właśnie po to chce to bo czasem mam ochote powalczyć w sektorach Xenon ale jak mam szukać broni itp. to masakrano chyba że ktoś da zapis jakiejś dóżych bitew bo chce WALCZYĆ!!!1. Najpierw naucz się handlować, budować, że o poprawnym pisaniu nie wspomnę.2. Save z innej gry mogą nie działać u ciebie, każdy ma inny zestaw modów i skryptów, a to może powodować iż plik save nie będzie do otworzenia w innym zestawie modów i skryptów lub w czystej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonder Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 1.handlować, budować potrawie (mam dyslekcje)2.tu masz racie głópote napiszałem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Cytat1.handlować, budować potrawie (mam dyslekcje)A ja garba.Od tego są słowniki ortograficzne dla przeglądarek (polecam Fire Foxa), aby można było poprawić to czego się nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi