Xdex Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jest to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich bardzo serdecznie!Kilka słów o sobie:Mam na imię Damian, lat 29, pochodzę ze Świdnika i jestem uzależniony... od X-ów ;>Od kilku miesięcy namiętnie przemierzam wszechświat X w grze X3 TC (nie pamiętam aby jakaś gra mnie tak pochłonęła od czasów Fallouta 2 )Śledzę to forum od samego początku zabawy z X3 TC. Gratuluję twórcom XUDB wspaniałej bazy wiedzy na temat tej rewelacyjnej serii gier, wykonujecie naprawdę świetną pracę, która zapewne wielu osobom urozmaiciła rozgrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Poklepać należy Yacka Witam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cześć miło , że się zdecydowałeś do nas dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi