LITWINCZUK Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czym jest "Depot"?Myślałem, że to jakiś skład (nie ma opisu na liście), ale nie mogę tego dołączyć do kompleksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Magazyn. Raczej tylko dla HQ. Ale kto go tam wie. Może to kolejny błąd XTC.PS. Podziwiam Twoja wytrwałość w graniu w XTC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Pożyczyłem koledze X3, więc muszę czekać aż mi odda, jest na urlopie.Zresztą i tak jeszcze troche pogram....i przede wszystkim muszę sprawdzić czy na czystym X3TC + Xtended też mi będzie mulić tak jak teraz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Błąd toto nie jest. Po prostu tania stacja służąca jako magazyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 CytatBłąd toto nie jest. Po prostu tania stacja służąca jako magazyn.No tak, tylko jak jej użyjesz jako magazynu, skoro nie można podłączyć jej do kompleksu?Więc albo błąd, albo źle ustawiona (za daleko) w stosunku do punku dokowania kompleksu, do którego podłącza się kolejne fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanothx Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 W moim przypadku jest to magazyn o nieznanej mi jeszcze ładowności, nie dający połączyć się w kompleks ale można handlować zgromadzonym tam towarem czyli można powiedzieć taka alternatywa stacji handlowej. Wykorzystuje ten magazyn do sprzedażySpoilernividium które zaraz obok zbieram, na bieżące wydatki starcza edit:Obce statki handlowe dokują do tej stacji, kupują i sprzedają w zależności od cen i położenia stacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czy obce (obce = CPU) statki mogą tam dokować i kupować towary?Bo jeśli tak, to może mieć ona fajne zastosowanie - zabronić obcym statkom korzystać z kompleksu a nadwyżki wrzucać do tego składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ja miałem jedno i trzymałem w tym ogniwa. Do kompleksów raczej nie podłączysz, ta stacja ma chyba ten sam status co stacje handlowe, hq itd, a tych nie podłączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi