fieryangel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Po walce na Arena Deatchmatch w Antigone Memorial poleciałem sobie do Kingdom End żeby zobaczyć wygraną. Na miejscu mym oczom ukazało się 22 strony Arg. Odkrywców 484 statki... Na mapie wyglądają jak rozkopane mrowisko. Myślałem, że może to moja widownia opuszcza Arenę po walce Mam Screeny, ale imageshack nie trawi plików *.tga. Jak coś wymyśle to wstawię.Mieliście kiedyś do czynienia z takim czymś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Po Arenie, jeszcze nie, na razie nie brałem udziału w walce, ale może dziś się skuszę.Co do .tga to darmowym Irfanview zmienisz bez problemu na .jpgNatomiast w poprzedniej grze jedna stocznia piracka produkowała jak najęta Pir.Novy w "Niezidentyfikowany obiekt" jako pilot. Pod koniec gry miałem ich wokół tej stoczni niezłą gromadkę. Nic nie robili, a i ja z nimi też nie wiedziałem co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja mialem podobna sytuacje ale nie z odkrywcami tylko z pirackimi dokami zaopatrzeniowymi. Po rozpoczeciu nowej gry jako wrog publiczny musialem uciekac do sektorow pirackich, a tam 8 dokow, a w tym dwa umieszczone byly prawie jeden na drugim. Coz widocznie w XTM piraci umieja dbac o interesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zauważyłem, że to nie przez udział w walce, ale bardzo prawdopodobne, że przez ten mod. Wczytałem sejwa z przed walki, i Odkrywcy już tam byli.Przypuszczam, że pojawili się po zainstalowaniu Deathmatch Areny, ale nie mam 100% pewności, bo dawno w Kindgom End nie byłem.Sprobuje usunąć moda i zobaczę czy znikną - choć to wątpliwe.Szkoda, że nie trzymam z Paranidianami, bo mógłbym sobie nieźle reputacje podnieść wybijając tych Odkrywców Wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 CytatSzkoda, że nie trzymam z Paranidianami, bo mógłbym sobie nieźle reputacje podnieść wybijając tych OdkrywcówA co mają Paranidianie do Kingdoms End? Przecież to sektor boroński a Odkrywcy są argońscy.P.S.Używasz Combat Mod, czy tylko Military Hud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Odkrywcy są Argońscy, a ci są wrogami Paranidian, nie tak to działa ?Zawsze zajmowałem się handlem, więc mogę się mylić Używam tylko Military HUD.Usunąłem właśnie Arenę, ale Odkrywcy dalej tam byli. Co więcej zauważyłem w środku tego roju Bor. Hammerheada szybkiego reagowania, który eksplodował, gdy chciałem zobaczyć jego statystyki. W sektorze nie było żadnych wrogów.Znacie jakiś sposób żeby się ich pozbyć ? Nie wystrzelam ich, bo zależy mi na Reputacji Argonów, ale za to, że tan się pojawili miałem już taki zamiar ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ciężka sprawa jak nie chcesz tracić reputacji. Jakbyś się jednak zdecydował to wybierz taranowanie zamiast zestrzeleń - mniejsza strata reputacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a może to skrypt skirmish coś tam a nie Deatchmach Arena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie mam żadnego skryptu/moda z nazwą Skirmish.Nie ma jakiegoś "inwazyjnego" sposobu na ich usunięcie ? Jakiś cheat albo coś w tym stylu ?Jest jakiś sposób na ustawienie reputacji ? Jak nic nie wypali to myślę, że ich staranuje, jak radzi ZERO, i jakoś ustawię sobie reputację na taką jaką mam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 przy pomocy skryptu Cheat możesz niszczyć statki i te zniszczenia nie są tobie przypisywane (tylko sile wyższej)jest jeszcze metoda która podniesie ci range u Boronów przy pomocy tego skryptu stwórz np. Pirackiego Reavera poczekaj aż on skończy z nimi i ty skończ z nim Ale pamiętaj ten skrypt PSUJE frajdę z gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Cytatprzy pomocy skryptu Cheat możesz niszczyć statki i te zniszczenia nie są tobie przypisywane (tylko sile wyższej)O takie coś właśnie mi chodziło. To wygląda na dobre [ostateczne] rozwiązanie kwestii Odkrywców i w cale nie popsuje, ale wręcz poprawi przyjemność z gry, bo znów będę mógł latać po Kingodm End (lubię ich muzykę ). Przecież nie zacznę Cheatować innych rzeczy, nie bój nic - przyjemność z gry najważniejsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 CytatOdkrywcy są Argońscy, a ci są wrogami Paranidian, nie tak to działa ?Owszem, ale musiałbyś ich skasować na terytorium Paranidian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi