Lizard Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam.Chciałbym wam przedstawić paczkę moich tapet, które obecnie posiadam na moim systemie. Jeżeli posiadacie jakieś fajne tapety, które przypadły wam do gustu, to zamieście je tutaj. Wszystkie "moje" tapetki posiadają oryginalny rozmiar 1920x1020 HDTV 1080. SpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ładne. Ja mam taką http://www.thescifiworld.net/img/wallpa ... 0x1200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Stargate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ja też mam kilka fajnych, tylko obawiam się, że jeśli je zamieszczę, to mi yacek posta skasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 CytatJa też mam kilka fajnych, tylko obawiam się, że jeśli je zamieszczę, to mi yacek posta skasuje...Dasz w spoilerach jak Lizard to nie. A chętnie zobaczę, bo sam mam zawsze czarne tło, bez ozdabiaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Cytatsam mam zawsze czarne tło, bez ozdabiaczy.A monitor włączyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 CytatCytatsam mam zawsze czarne tło, bez ozdabiaczy.A monitor włączyłeś? A po co? Przecież gram w X-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi