bitek Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Gdzie kupię laser holowniczy? W encyklopedii w grze jeszcze mi się nie pojawił, więc w żadnym z odkrytych sektorów go nie ma, a trochę już odkryłem. Gram bez skryptów. Pozdrawiam.Edit.Znalazłem właśnie odpowiedz na http://eng.x3tc.ru. Wcześniej też tam szukałem ale widać jakoś słabo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Zainstaluj sobie mapę Scorpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 W zwyklej grze tego nie kupisz, pare modow dodaje te mozliwosc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 1. Nie laser, tylko Promień Holowniczy.2. Jak pisał Kapitan, mapa Scorpa pomoże. W czystej grze jak najbardziej jest on dostępny (na patchu 3.1) w sektorze Third Redemption są dwie fabryki produkujące Promień Holowniczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYZIO Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 a nie wiesz czy jest w 3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Zobacz do tematu Patche TC, dowiesz się jakie zmiany wprowadza patch 3.1, są one bardzo małe, w zasadzie poprawiono kilka błędów w tym błąd w fabule "Równowaga sił", więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts