bitek Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Gdzie kupię laser holowniczy? W encyklopedii w grze jeszcze mi się nie pojawił, więc w żadnym z odkrytych sektorów go nie ma, a trochę już odkryłem. Gram bez skryptów. Pozdrawiam.Edit.Znalazłem właśnie odpowiedz na http://eng.x3tc.ru. Wcześniej też tam szukałem ale widać jakoś słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zainstaluj sobie mapę Scorpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 W zwyklej grze tego nie kupisz, pare modow dodaje te mozliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 1. Nie laser, tylko Promień Holowniczy.2. Jak pisał Kapitan, mapa Scorpa pomoże. W czystej grze jak najbardziej jest on dostępny (na patchu 3.1) w sektorze Third Redemption są dwie fabryki produkujące Promień Holowniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a nie wiesz czy jest w 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zobacz do tematu Patche TC, dowiesz się jakie zmiany wprowadza patch 3.1, są one bardzo małe, w zasadzie poprawiono kilka błędów w tym błąd w fabule "Równowaga sił", więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi