Cerber Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mam mały problem z plikiem 487217. Jest on uszkodzony i w grze zamiast wiadomości dostaje readtext'a. Problem w tym że w żaden sposób nie mogę si pozbyć tego pliku. Cokolwiek chce z nim zrobić wyskakuje mi błąd danych (CRC). Wie ktoś, jak się tego "pasożyta" pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Plik nie daje sie skasowac, tak ? Jesli tak, to sproboj tego malego narzedzia o nazwie Unlocker http://www.dobreprogramy.pl/Unlocker,Pr ... 12240.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Najpierw sprawdź dysk na uszkodzenie, jakimś checkdiskiem. unlock ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dysk sprawdzałem HDTune i są 2 bad'y (po 381 MB). Program przetestuję - dzięki Sork -, ale poradziłem sobie zmieniając nazwę całemu folderowi t i wklejając nowy ze świeżymi plikami. Na razie działa , ale nie lubię mieć śmieci. Bad'y mogą być powodem takich rzeczy? Dziwne jest tylko, że problem dotyczy wyłącznie plików xtm'a. Okazalo się, że jeszcze kilka innych cierpi na ten problem. Tylko pliki 48XXXX i jeden 49XXXX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi