piotr111 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Wyszedł nowy patch do x3 tc.Pisze bo nie kazdy zaglada na forum ego.PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak podajesz taka informacje to przystałoby się napisać również:1. Jakie zmiany wprowadza patch.2. Czy jest polska wersja.3. Czy patch dodaje kolejne pliki cat/dat4. Podać linka do patcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Już sie poprawiam 1) zmiany:Version 3.1 features:Fixed occasional freeze issue in the Balance of Power mission Fixed case where the Balance of Power achievement may not unlockSome minor mission fixes Fixed some map issues (for new games only) Several text fixesFixed blank messages when object names are coloured by modsFixed several passenger transport missions which could break in some circumstances Added Cargo Lifesupport System to Boron Angel .Przepraszam ze po ang2) jest polska wersja.3) dodaje 13 cat/dat4) link:http://www.egosoft.com/download/x3tc/patches_en.phpPozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ciekawe czy w końcu poprawiony błąd z pustymi wiadomościami, gdy używamy kolorowych nazw statków (np. SCS Suite pozwala kolorować nazwy statków) został tak na prawdę naprawiony.Skoro patch dodaje kolejne pliki cat/dat (13) to mając jakieś mody zainstalowane jako fake patch, przed instalacja patcha należy je przenieść gdzieś do osobnego katalogu, a po instalacji patcha 3.1 zmieniając im nazwy na kolejne numery przekopiować na powrót do katalogu gry. Inaczej zastąpimy pliki 13 cat/dat jakiegoś moda plikami z patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ciekawe co bedzie dalej ponieważ napisali w x universe news ze to jest ostatni patch i pracują nad tajnym projektem (TNBT).PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 3.0 miał być ostatnim patchem. 3.1 to tylko poprawki do 3.0.A o TNBT pisałem już jakiś czas temu: http://xudb.pl/topic/914-re-co-nowego-w-x4/page__pid__24174__st__270#entry24174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wet77 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Potwierdzam, że zakończenie fabuły "Równowaga sił" zostało naprawione. SpoilerJedynym sensownym zakończeniem tej fabuły jest wciągnięcie wroga w pułapkę, np do sektora Xenon Core 023. Jeśli sami zniszczymy przeciwnika wtedy stracimy całą reputację u ziemian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 No i co z tego? Przecież możemy ją odzyskać. Nie wiem w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wet77 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Problem jest np. w tym, że wszystkie moje statki i kompleksy w sektorach ziemskich są przez nich atakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 CytatProblem jest np. w tym, że wszystkie moje statki i kompleksy są atakowane przez ziemian. Statki możesz ewakuować. Stacje - rzecz nabyta, się odzyska. Ja robię fabułę z moda TOTT i nagle straciłem całkiem reputację u prawie wszystkich ras (oprócz Splitów i Teladian). To jest dopiero strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Czy skrypty z pod wersji 3.0 będą działały pod 3.1 ? Pytam, bo nie wiem czy instalować. Mam tyle tego zainstalowanego, że raczej nie chce mi się eksperymentować z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dzialaja, tu byly tylko poprawki do fabuly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi