Moskit Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ostatnimi czasy zacząłem wertować co ciekawsze mody do drugiego Half-Life'a i natknąłem się na CinematicModa... Ta gra nabiera nowego wymiaru z takim ulepszeniem grafiki, muzyki i klimatu. Wiem, że wielu osobom ten mod kompletnie się nie podoba, ale każdy ma inny gust i co innego preferuje. Poniżej możecie obejrzeć krótki filmik z opisem moich wrażeń z CinematicModa 10.90. http://www.youtube.com/watch?v=7cuvzjd3w2U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To wyglada naprawde Kiedys to mialem sobie zainstalowac, ale zapomnialem dawno temu wiec dzieki za przypomnienie. Zwykly HL2 potrzebny czy Orange Box? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 CytatTo wyglada naprawde Kiedys to mialem sobie zainstalowac, ale zapomnialem dawno temu wiec dzieki za przypomnienie. Zwykly HL2 potrzebny czy Orange Box?Zależy od wersji jaką chcesz zainstalować. Od 9 wzwyż jest potrzebny Hl2, Ep1 oraz Ep2. I przygotuj się na ściągnięcie prawie 9GB danych, a później na 20GB instalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 oszaleli z tymi GB do ściągnięcia widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Cytatoszaleli z tymi GB do ściągnięcia widzęPrzy dzisiejszych łączach i rozmiarach dysków to akurat nie jest aż tak dużo (chociaż rozmiar robi wrażenie). W końcu gdzieś te tekstury muszą upakować.BTWMichal.R robisz świetną robotę z tymi filmikami i całą reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tu jest stronka z modem. http://cinematicmod.com/cm_10.phpJest 10 wersji po kolei Co jak co, ale ta nowa Alyx po prostu mnie sie nie podoba. Phi...Jakas siksa z silikonowymi ustami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 CytatCytatoszaleli z tymi GB do ściągnięcia widzęPrzy dzisiejszych łączach i rozmiarach dysków to akurat nie jest aż tak dużo (chociaż rozmiar robi wrażenie). W końcu gdzieś te tekstury muszą upakować.BTWMichal.R robisz świetną robotę z tymi filmikami i całą reszta No ściągnięcie to też nie problem, ale już instalacja z dobrą godzinę u mnie trwała. I dzięki za słowa uznania. Ostatnio sam zauważyłem jednak sporą poprawę w jakości nagrań, więc wziąłem się roboty i heja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi