Jump to content

CinematicMod (Half-Life 2)

Moskit
 Share

Recommended Posts

Ostatnimi czasy zacząłem wertować co ciekawsze mody do drugiego Half-Life'a i natknąłem się na CinematicModa... Ta gra nabiera nowego wymiaru z takim ulepszeniem grafiki, muzyki i klimatu. 😛 Wiem, że wielu osobom ten mod kompletnie się nie podoba, ale każdy ma inny gust i co innego preferuje. Poniżej możecie obejrzeć krótki filmik z opisem moich wrażeń z CinematicModa 10.90. 😀

http://www.youtube.com/watch?v=7cuvzjd3w2U

Cytat

To wyglada naprawde 😛 Kiedys to mialem sobie zainstalowac, ale zapomnialem dawno temu wiec dzieki za przypomnienie. Zwykly HL2 potrzebny czy Orange Box?

Zależy od wersji jaką chcesz zainstalować. Od 9 wzwyż jest potrzebny Hl2, Ep1 oraz Ep2. 😀 I przygotuj się na ściągnięcie prawie 9GB danych, a później na 20GB instalkę. 😀

Cytat

oszaleli z tymi GB do ściągnięcia widzę

Przy dzisiejszych łączach i rozmiarach dysków to akurat nie jest aż tak dużo (chociaż rozmiar robi wrażenie). W końcu gdzieś te tekstury muszą upakować.

BTW

Michal.R robisz świetną robotę z tymi filmikami i całą reszta 😛

Cytat
Cytat

oszaleli z tymi GB do ściągnięcia widzę

Przy dzisiejszych łączach i rozmiarach dysków to akurat nie jest aż tak dużo (chociaż rozmiar robi wrażenie). W końcu gdzieś te tekstury muszą upakować.

BTW

Michal.R robisz świetną robotę z tymi filmikami i całą reszta 😛

No ściągnięcie to też nie problem, ale już instalacja z dobrą godzinę u mnie trwała. 😀

I dzięki za słowa uznania. Ostatnio sam zauważyłem jednak sporą poprawę w jakości nagrań, więc wziąłem się roboty i heja! 😀