Yacek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Co powiecie na dostępną w konfiguracji opcję "Spadek reputacji"?Powoduje ona powolny (zależny od ustawionego procentu) spadek naszej reputacji u wszystkich ras (oprócz tych u których mamy reputację zablokowaną na stałe).Zmusza nas to do ciągłego starania się o wzrost reputacji u ras z którymi chcemy handlować, kupować u nich statki itp.Mnie się to podoba, ustawiłem na razie na 5% na stazurę, ale może w przyszłości zwiększę procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a ja nielubię tego,walnąłem na 0. Co to ma byc ,zapominanie o moich dokonaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a ciekawe czy reputacja dojdzie do jakiegoś poziomu (np. 0) i się zatrzyma czy będzie dalej lecieć na minus. Bo jak na minus to trochę głupio bo bądź co bądź ale na minus też trzeba sobie "zasłużyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Cytata ciekawe czy reputacja dojdzie do jakiegoś poziomu (np. 0) i się zatrzyma czy będzie dalej lecieć na minus. Bo jak na minus to trochę głupio bo bądź co bądź ale na minus też trzeba sobie "zasłużyć"Pewnie leci na minus, a zasłużyłeś sobie na to nie robiąc żadnych misji dla rasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi