Konrad162 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Chciałem zainstalować od nowa X3 czyste bez dodatku XTM, niestety po instalacji "tak jak zawsze" pojawiły się nieciekawe sprawywchodzę w konfigurację workshop'u i zamiast normalnych nazw towarów takie dwie się pojawiły:Za co to odpowiada i jak się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 A poprawione tłumaczenie masz zainstalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 w google dopiero wstawiłem te dwie nazwy, że też mnie przymuliło czy cuśhttp://xudb.pl/topic/512-b-dy-w-t-umaczeniu-pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi